De Nieuwe Vogelbuurt - Woningaanbod

Aankoopproces


De Zangvogel fase 2 gaat vanaf 7 juli 2020 met 35 eengezinswoningen in verkoop

 • Je kunt vanaf nu vrijblijvend een afspraak maken met hypotheekadviseur Fundament Advies om het 'Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 2' te ontvangen door te bellen naar 010 460 89 00. Ook als je dit certificaat al eerder hebt behaald bij De Zangvogel fase 1.
 • Start verkoop: 7 juli. De definitieve V.O.N. prijzen zijn vanaf die dag bekend.
  Van 7 juli 9.00 uur tot 14 juli 2020 9.00 uur is het mogelijk om in je account een formulier in te vullen waarmee je aangeeft dat je een woning in fase 2 wilt kopen. Zorg dat je vooraf bij Fundament Advies langs bent geweest voor een gesprek en in het bezit bent van het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 2’. 
 • Vanaf 15 juli worden de woningen toegewezen. Alleen als je de woning toegewezen krijgt, dan krijg je de optie om een woning te kopen.  


DRIVE THRU EVENT
Op dinsdag 7 juli 2020 is de start verkoop van dit project. Om de start verkoop te vieren organiseren we een Drive Thru event op dinsdag 7 juli van 19.00-20.00 uur in De Nieuwe Vogelbuurt. Tijdens het Drive Thru event neem je het start verkoop pakket van De Zangvogel fase 2 in ontvangst. Daarnaast staan onze makelaars voor je klaar om jouw vragen via de chatfunctie in het persoonlijk account te beantwoorden. 


KOM JIJ OOK LANGS?

 • Dinsdag 7 juli 19.00-20.00 uur
 • De Nieuwe Vogelbuurt, Sperwerlaan 649, 3136 GP Vlaardingen

BEKIJK HIER DE ROUTE: 

Foto


SPELREGELS
Je rijdt de wijk binnen via de Zwanensingel/Tureluurstraat of Zwaluwenlaan/Sperwerlaan. De locatie van de Drive Thru is ter hoogte van de Sperwerlaan en te herkennen aan de opvallende projectvlaggen. Vanwege de coronamaatregelen en de doorstroming in de wijk kunnen we vragen helaas niet beantwoorden. Hiervoor hebben we een chatfunctie opengesteld in het persoonlijk account

waar je terecht kunt met al jouw vragen. Wanneer blijkt dat het te druk is in de wijk, vragen we automobilisten op een later moment terug te komen. Geen auto? Je mag ook fietsend of wandelend door de Drive Thru. Ook hier geldt dat er geen mogelijkheid is tot het stellen van vragen wegens de doorstroming in de wijk. 


HET DRIVE THRU START VERKOOP PAKKET


We hebben met zorg een informatiepakket samengesteld om je te helpen bij het maken van de belangrijke keuze voor één van de woningen in De Zangvogel. Het pakket bevat de volgende documenten: 

 • Verkoopbrochure 
 • V.O.N. prijslijst 
 • Aankooptraject 
 • Algemene veelgestelde vragenlijst 
 • Veelgestelde vragenlijst 8 HSB-woningen 
 • Cardboard VR-bril 

Ben je niet in de gelegenheid om het informatiepakket op te halen tijdens het Drive Thru event? Je kunt het informatiepakket en aanvullende informatie ook downloaden op de website vanaf woensdag 8 juli 2020. 


Klik hier voor meer informatie over het aankooptraject.

Foto

De parkwoningen langs de Kindervallei

Ruime rijwoningen met veel sfeer

Woningaanbod fase 2

Met de grote variatie aan woningtypes, biedt de Zangvogel voor ieder wat wils. Fase 2 bestaat uit 35 ruime eengezinswoningen:

 • 27 ruime Rijwoningen met oppervlaktes tussen de 126m2 en 144m2 
 • 8 royale Parkwoningen aan de Kindervallei met oppervlaktes van 140m2 tot maar liefst 161m2  
De definitieve V.O.N. prijzen zijn vanaf de Start verkoop op 7 juli bekend.

Bekijk het woningaanbod van fase 2 met 35 eengezinswoningen op de website.


Vragen?

Op deze website hebben we antwoorden gegeven op een aantal veelgestelde vragen. Mocht je toch een andere vraag hebben dan kun je mailen naar verkoop@duravermeer.nl of bellen naar 06 4339 6996 (Ian Brand).

Contact
Ons

Voor alle vragen over het toekomstige woningaanbod

Dura Vermeer Bouw Zuid West verkoop@duravermeer.nl

Contact

bekijk de
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte
registreer je hier!

Registreren