image

FASE 1 Nu in verkoop  

Zekerheid
op een woning

Fase 1 van De Goudvogel is nu in verkoop. Wil jij graag wonen in De Goudvogel? Schrijf je dan in voor een woning via de accountomgeving. De woningen uit De Goudvogel fase 2 gaan naar verwachting in de zomer van 2022 in verkoop.

de planning
van de goudvogel

01 Woonwensen

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.

02Woningaanbod

In deze fase is het woningaanbod beschikbaar met de indicatieve vanafprijzen per woning. Zo krijg je een beter beeld van de woningen. Het is ook mogelijk om in het account jouw woningvoorkeur door te geven.

03 Krijg voorrang (Fase 1)

Nog niet alle contractstukken zijn gereed. Als je geïnteresseerd bent in een woning in De Goudvogel, geven we je de mogelijkheid om voorrang te krijgen of zelfs om een woning te reserveren. Inschrijven voor de Voorverkoop kan in de accountomgeving door aan te melden.

04 In verkoop - 30 mei 2022

Alle contractstukken zijn gereed en het project De Goudvogel is in verkoop. Het is mogelijk om je in te schrijven op jouw voorkeurswoningen. Krijg je een woning toegewezen of heb je een reservering, is het vanaf het moment van verkoop mogelijk om een koop- of aannemingsovereenkomst te sluiten met Dura Vermeer.

05 Koperskeuzes

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom ‘THUIS’ bij Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om indelingsopties, uitbouwen en dakkapellen te kiezen.

06 Start bouw

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.

baclkground image

download het
volledige
aankoopproces

Download
image

contact
ons

Dura Vermeer Bouw Zuid West
verkoop@duravermeer.nl
Petra Kneppers
06 5359 96 15

TW3
Lonneke Cramer
010 300 7117

BLIJF OP DE HOOGTE
REGISTREER JE HIER

registreren
Foto