image

FASE 1 Nu in verkoop | 1 SEPTEMBER START VERKOOP fase 2

Zekerheid
op een woning

Fase 1 van De Goudvogel is nu in verkoop. Wil jij graag wonen in De Goudvogel? Schrijf je dan in voor een woning via de accountomgeving. 

Op 1 september 2022 is de Start Verkoop van fase 2. Je kunt vanaf nu al je voorkeur voor een woning doorgeven in jouw persoonlijk account. 

de planning
van de goudvogel

01 Woonwensen

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.

02Woningaanbod Fase 2

Fase 2 van De Goudvogel bevindt zich nu in deze fase. Het woningaanbod is beschikbaar met de indicatieve vanafprijzen per woning. Zo krijg je een beter beeld van de woningen. Het is nu mogelijk om je woningvoorkeur door te geven via de accountomgeving.

03 Krijg voorrang (Fase 1)

Voor De Goudvogel fase 1 was het mogelijk om voorrang te krijgen op een woning door een woning te reserveren. De contractstukken zijn dan nog niet allemaal gereed. Deze fase is nu voorbij. De contractstukken zijn gereed en het is mogelijk om een nog beschikbare woning uit fase 1 te kopen. Heb je interesse in een woning in De Goudvogel fase 1? Schrijf je dan in op een woning via de accountomgeving.

04 In verkoop - 30 mei 2022 en 1 september 2022

De Goudvogel fase 1 - 30 mei 2022: Alle contractstukken zijn gereed en het project De Goudvogel Fase 1 is in verkoop. Het is mogelijk om je in te schrijven op jouw voorkeurswoningen. Krijg je een woning toegewezen of heb je een reservering, is het vanaf het moment van verkoop mogelijk om een koop- of aannemingsovereenkomst te sluiten met Dura Vermeer.

De Goudvogel fase 2 - 1 september 2022: Vanaf 1 september is De Goudvogel fase 2 in verkoop. Het is vanaf dan mogelijk om je in te schrijven op jouw voorkeurswoning. Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen aan kandidaten die in het bezit zijn van het certificaat "Financiële Haalbaarheid" van Fundament Advies. 

05 Koperskeuzes

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom ‘THUIS’ bij Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om indelingsopties, uitbouwen en dakkapellen te kiezen.

06 Start bouw

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.

baclkground image

download het
volledige
aankoopproces

Download
image

contact
ons

Dura Vermeer Bouw Zuid West
verkoop@duravermeer.nl
Petra Kneppers
06 5359 96 15

TW3
Lonneke Cramer
010 300 7117

BLIJF OP DE HOOGTE
REGISTREER JE HIER

registreren
Foto