EEN COMPLETE WONING.

In De Zangvogel koop je een complete woning inclusief luxe keuken met Siemens apparatuur én een complete badkamer en toilet. Bij showroom THUIS van Dura Vermeer adviseren tal van specialisten je graag over de vele mogelijkheden. Zo wordt je huis daadwerkelijk een thuis. Daarnaast is het mogelijk om in de showroom te kiezen voor wand- en vloerafwerking, inbouwkasten en gordijnen. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

Bekijk de showroom basis brochure

Kenmerken showroom THUIS

  • Stel samen jouw droomwoning samen.
  • Kies optioneel voor wand- en vloerafwerking, inbouwkasten en gordijnen.
  • Bezoek de splinternieuwe showroom in Utrecht.

foto

Luxe keuken

Het vormgeven van je nieuwe thuis kan tijdrovend en soms zelfs overweldigend zijn: er valt ook zó veel te kiezen. Zeker als het om de keuken gaat.

De keuken wordt aangeboden met de volgende apparatuur van Siemens: combimagnetron, koelkast met vriesvak, afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.

Complete badkamer en toilet

Bij projecten van Dura Vermeer zijn de woningen uitgerust inclusief sanitair en tegelwerk, dat in de basis al hoogwaardig is. De badkamers zijn erg compleet met zelfs een wastafelmeubel en douchewand.

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van gerenommeerde merken: wastafels en toiletten van Villeroy & Boch en de (meng)kranen en handdouches van Hans Grohe.

upgrademogelijkheden

Optioneel kun je kiezen voor inbouwkasten, gordijnen, wand- en vloerafwerking. Dit noemen we Ready 2 move in. Je hoeft dan dus alleen nog maar de meubels neer te zetten en je kunt heerlijk wonen.

Maak je persoonlijke keuzes via onze eigen showroom THUIS. Zo hoef je niet met allerlei verschillende partijen om de tafel. Dat scheelt een hoop extra kosten, geregel en gedoe.
ENERGIENEUTRALE WONING

Alle woningen in De Zangvogel zijn door slimme installaties energieneutraal. Door onder andere triple glas, een warmtepomp, zonne-panelen, vloerverwarming en -koeling is een gasaansluiting verleden tijd. Daarnaast zorgt dit voor veel comfort en een zeer laag energieverbruik! Lees op deze pagina meer over Duurzaamheid.


In de basis is ervoor gekozen dat je een deel van de energiebesparende voorzieningen in de woning huurt. Je kunt dit ook kopen. Wat in jouw geval het slimste is nemen de hypotheekspecialisten van Fundament Advies graag met je door.

Blijf op de hoogte
registreer je hier!

Registreren