image


welkom thuis
de plek waar
alles samenkomt

Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jouw nieuwe huis als een echt thuis gaat voelen.

In De Goudvogel fase 2 koop je een complete woning inclusief luxe keuken met Siemens apparatuur, een complete badkamer en toilet én het energiesysteem. Bij showroom THUIS van Dura Vermeer adviseren tal van specialisten je graag over de vele mogelijkheden. Zo wordt je huis daadwerkelijk een thuis. Daarnaast is het mogelijk om in de showroom te kiezen voor wand- en vloerafwerking, raamafwerking en inbouwkasten. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco of bij een andere leverancier af te nemen.

Play button Thumbnail foto
baclkground image

Luxe
keuken

Het vormgeven van je nieuwe thuis kan tijdrovend en soms zelfs overweldigend zijn: er valt ook zó veel te kiezen. Zeker als het om de keuken gaat. De volledig uitgeruste keuken wordt aangeboden met de volgende apparatuur van Siemens: combimagnetron, koelkast met vriesvak of koelvriescombinatie, afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.

complete
badkamer

en toilet

Bij projecten van Dura Vermeer zijn de woningen uitgerust met in de basis al een complete en hoogwaardige badkamer en toilet. De badkamers zijn zeer compleet met wand- en vloertegels en sanitair. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van gerenommeerde merken: wastafels en toiletten van Villeroy & Boch en de (meng)kranen en handdouches van Hans Grohe. Is de basisafwerking niet helemaal jouw smaak? De adviseurs van showroom THUIS helpen je graag.

Upgrade
mogelijkheden

Optioneel kun je kiezen voor wand- en vloerafwerking, raamafwerking en inbouwkasten. Dit noemen we Ready 2 move in. Je hoeft dan dus alleen nog maar de meubels neer te zetten en je kunt heerlijk wonen. Maak je persoonlijke keuzes via onze eigen showroom THUIS. Zo hoef je niet met allerlei verschillende partijen om de tafel. Dat scheelt een hoop extra kosten, geregel en gedoe.

image

energieneutrale
woning

Alle woningen in De Goudvogel zijn door slimme installaties energieneutraal. Door onder andere de toepassing van triple glas, een douche-WTW, balansventilatie, een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling is een gasaansluiting verleden tijd. Deze slimme installaties zorgen voor veel comfort. De energie voor verwarming, ventilatie, koeling en tapwater wordt opgewekt door de PV-panelen, wat zorgt voor een lage energierekening!

Duurzaamheid

contact
ons

TW3
Lonneke Cramer

info@tw3.nl
010 300 7117

BLIJF OP DE HOOGTE
REGISTREER JE HIER

registreren
Foto