Contact

Ontwikkelaar / verkoop

Dura Vermeer Bouw
Zuid West BV

Logo Dura Vermeer

Heb je andere vragen dan een vraag uit de veelgestelde vragenlijst? Dan kun je mailen / bellen naar Dura Vermeer.

E : verkoop@duravermeer.nl
T : +316 4339 6996 - Ian
T : +316 3465 9889 - Sheila

VEELGESTELDE VRAGEN?

De Zangvogel ligt in het hart van de nieuwbouwwijk De Nieuwe Vogelbuurt in de wijk Holy-Zuid Oost in Vlaardingen. Dit deelplan is grotendeels gelegen aan de kindervallei, het centrale groene kinderspeelpark van De Nieuwe Vogelbuurt.

Fase 1 bestaat uit 67 eengezinswoningen en is volledig uitverkocht. 
Fase 2 bestaat uit: 27 ruime Rijwoningen met woonoppervlaktes tussen de 126m2 en 144m2 en 8 royale Parkwoningen aan de Kindervallei met woonoppervlaktes van 140m2 tot maar liefst 161m2. 

Op dinsdag 7 juli gaat De Zangvogel fase 2 met 35 woningen in verkoop. Vanaf dat moment zijn de definitieve V.O.N. prijzen bekend, de overige verkoopdocumentatie gereed en heb je de mogelijkheid om in te schrijven via je account.

Meer over het aankoopproces lees je hier.

 

Bouwers, ontwikkelaars, financieel adviseurs, notarissen en nieuwbouwmakelaars zetten alles op alles om de dienstverlening richting kopers van een nieuwbouwhuis te kunnen blijven uitvoeren. De bouw is niet stilgevallen, ook al kan er op sommige plekken wel sprake zijn van enige vertraging. Alle betrokken partijen nemen maatregelen om een verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Wil je hier meer informatie over, lees dan hier verder.

Bij Dura Vermeer koopt men een complete woning. Zo worden de woningen in De Zangvogel verkocht inclusief complete keuken en een compleet afgewerkte badkamer en toilet. Je ontvangt een keuken en sanitair aanbieding welke je naar eigen smaak kan samenstellen.

 • De keuken is voorzien van de volgende apparatuur van Siemens: combimagnetron, koelkast met vriesvak, afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.
 • De badkamer en toiletruimte worden standaard voorzien van hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch en Hansgrohe en tegelwerk.

Als koper kan je bij de showroom THUIS van Dura Vermeer terecht om de keuken, de badkamer en het toilet naar eigen smaak in te richten. Doordat wij een complete woning verkopen is het niet mogelijk om de keuken, badkamer en toilet casco af te nemen. Lees hier meer over de complete woning.

Alle woningen in de Zangvogel kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen in het openbaar gebied.

Wanneer je belangstelling hebt in een woning in De Zangvogel is het verstandig een persoonlijk account aan te maken. De voordelen van het hebben van een persoonlijk account zijn onder andere:

 • Automatisch als eerste op de hoogte worden gebracht van updates en laatste ontwikkelingen;
 • Woonwensen doorgeven;
 • Inschrijven op een woning wanneer De Zangvogel in verkoop is.

Om in aanmerking te komen voor een woning in de Zangvogel is een gesprek bij Fundament Advies verplicht. Deze onafhankelijke hypotheekadviseur uit Vlaardingen zoekt naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie. Bijkomend voordeel is dat Fundament Advies samenwerkingspartner is van De Nieuwe Vogelbuurt. Als geen ander zijn zij uitstekend op de hoogte van de plannen, de prijzen en de (kortings-) mogelijkheden bij deze duurzame woningen. Je bent vrij om bij andere hypotheekverstrekkers hypotheekofferten aan te vragen en af te sluiten. Uiteraard wordt er zeer strikt omgegaan met informatie die met Fundament Advies wordt gedeeld en wordt deze informatie niet met de projectontwikkelaar gedeeld.

Wanneer een woning binnen De Zangvogel fase 2 voor jou haalbaar en betaalbaar is, ontvang je het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 2’ welke nodig is voor je uiteindelijke inschrijving op De Zangvogel fase 2. Het certificaat van De Zangvogel fase 1 is niet meer geldig voor de inschrijving op fase 2. Lees hier meer over het hypotheekadvies van Fundament. Uiteraard wordt er zeer strikt omgegaan met informatie die met Fundament Advies wordt gedeeld en wordt deze informatie niet met de projectontwikkelaar gedeeld. 

Indien je een woning krijgt toegewezen, dan ontvang je een koperscontractmap met alle contractstukken van de makelaar. In deze map zitten ook de verkooptekeningen.

Op dit moment is een prognose van de planning nog lastig af te geven. Wij verwachten in het derde kwartaal van 2020 te kunnen starten met de bouw van de Zangvogel fase 1 en in het tweede kwartaal van 2021 te kunnen starten met de bouw van de Zangvogel fase 2. Dit is nadrukkelijk een prognose, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Op dit moment is een prognose van de planning nog lastig af te geven. Wij verwachten in het tweede kwartaal van 2021 de woningen van de Zangvogel fase 1 op te leveren en in het vierde kwartaal van 2021 de woningen van de Zangvogel fase 2 op te leveren. Dit is nadrukkelijk een prognose, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vanwege het procesmatige karakter van dit project is het alleen mogelijk te kiezen uit opties die vooraf zijn bepaald door Dura Vermeer. Deze opties zijn onder meer: uitbouwen, openslaande deuren, buitenkranen, dakvensters, dakkapellen, samenvoegen of vergroten van slaapkamers e.d.
 

Nee, er is geen gasaansluiting in De Zangvogel aanwezig. Je kookt elektrisch en je hebt geen CV-ketel, maar een bodemwarmtepomp.

In de Zangvogel staat duurzaamheid centraal! De woningen hebben geen gasaansluiting. De individuele bodemwarmtepomp zorgt voor het verwarmen en koelen van de woning en het warme water. Verder zijn deze woningen voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming- en koeling, triple-glas, een douche-wtw en balansventilatie. De woningen hebben een A-label met een EPC van 0,0. 

Een stap verder door deze duurzame woning met een houten casco. We vervangen bij de bouwnummer 76 t/m 83 het beton voor hout; door deze verandering kunnen we al grote impact maken. Door het beton in de constructie te vervangen, verlagen we onze CO2 uitstoot en verbeteren we onze footprint.

Lees hier meer over de Duurzaamheid in De Zangvogel fase 2.

Een deel van die energiebesparende voorzieningen in de woning (o.a. de warmtepomp en de zonnepanelen) kun je kopen of huren. In de basis is ervoor gekozen om deze systemen te huren. Kopen (en meefinancieren in je hypotheek) is vaak de aantrekkelijkste optie omdat het in de maandlasten maar een paar tientjes scheelt. Omdat kopen niet in iedere situatie per definitie de beste keuze is (dit heeft onder andere te maken met je persoonlijke financiële situatie) is dit dus een keuze-optie. Wat in jouw geval het slimste is? De hypotheekspecialisten van Fundament Advies nemen het graag met je door.

De woningen zijn voorzien van een warmtepompsysteem en zonnepanelen. De bewoner dient dit systeem te huren. De huur van dit systeem vervangt kosten voor de woning gebonden energie, zoals vloerverwarming, vloerkoeling, ventilatie en het verwarmen van tapwater. Er is ook de mogelijkheid om het systeem te kopen.

De kosten voor huur of koop van de installatie van fase 2 zijn vanaf de start verkoop bekend.

V.O.N. prijzen zijn inclusief:

 • Bouwkosten en grondkosten.
 • Een complete keuken en luxe sanitair en tegelwerk van showroom Thuis bij Dura Vermeer.
 • Kosten van notaris, architect, constructeur en makelaar.
 • Aanlegkosten voor nutsvoorzieningen: water, elektra en riolering.
 • Omzetbelasting (21% BTW). Eventuele wettelijke bepaalde verhogingen van het BTW-tarief worden doorberekend.
 • Kosten Waarborgcertificaat SWK.

V.O.N. prijzen zijn exclusief:

 • Het warmtepompsysteem en zonnepanelen (kan gekocht worden).
 • Kosten voor eventueel meerwerk.
 • Abonnee- en aansluitkosten voor telefoon, cai en nutsvoorzieningen.
 • Notaris- en kadasterkosten voor je hypotheek.
 • Renteverlies tijdens de bouw.
 • Rentebijschrijving over de grondkosten.

De maatvoering van de voor-/ en achtertuin zijn per woningtype verschillend. De kaveloppervlaktes op de prijslijst
zijn voorlopige oppervlaktes en zullen na oplevering kadastraal worden nagemeten. Hierbij een indicatie van de
tuindieptes:

 • De Rijwoningen aan de Meerkoetstraat (bwnrs 68 t/m 75) hebben een achtertuin met een diepte van ca. 12,7m. Dit is de circa diepte gemeten vanaf de achtergevel inclusief de berging. 
 • De Rijwoningen HSB aan de Meeuwenstraat (bwnrs 76 t/m 83) hebben een achtertuin met een diepte van ca. 10,8m. Dit is de circa diepte gemeten vanaf de achtergevel inclusief de berging. 
 • De Parkwoningen aan de Patrijsstraat (bwnrs 84 t/m 91) hebben een achtertuin met een diepte van ca. 12,2m. Dit is de circa diepte gemeten vanaf de achtergevel inclusief de berging. 
 • De Rijwoningen aan de Sperwerlaan (bwnrs 92 t/m 102) hebben een achtertuin met een diepte van ca. 10,9m. Dit is de circa diepte gemeten vanaf de achtergevel inclusief de berging. 

Deze maten zijn indicatief en er kunnen dus geen rechten aan ontleend worden. Op de situatietekening die vanaf de Start verkoop periode beschikbaar is, kun je van het specifieke bouwnummer de tuindiepte opmeten.

Op de impressies van de woningen wordt de inrichting van de straten (openbaar gebied) meegenomen. De impressies zijn slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het ontwerp van het openbaar gebied is nog niet definitief. Wijzigingen in het openbaar gebied kunnen zich voordoen.

De kindervallei is momenteel in gebruik. Je kunt dus rustig eens langs deze plek om zelf te beleven hoe je het vindt.

Alle woningen worden gebouwd onder de SWK Garantie- en Waarborgregeling. Als eigenaar van de woning heb je hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder weet je dat jouw woning gegarandeerd wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen bij de aannemer voordoen. Je hebt bovendien als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Voor uitgebreide informatie: www.swk.nl.

Op de website van bewust nieuwbouw vind je meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Kijk op www.bewustnieuwbouw.nl voor meer informatie.

Contact
Ons

Voor alle vragen over het toekomstige woningaanbod

Dura Vermeer Bouw Zuid West verkoop@duravermeer.nl

Contact

bekijk de
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte
registreer je hier!

Registreren