Contact

Ontwikkelaar / verkoop

Dura Vermeer Bouw
Zuid West BV

Logo Dura Vermeer

Heb je andere vragen dan een vraag uit de veelgestelde vragenlijst? Dan kun je mailen naar Dura Vermeer.

E : verkoop@duravermeer.nl T :

T :+316 4339 6996 - Ian
T : +316 3465 9889 - Sheila


VEELGESTELDE VRAGEN?

De Zangvogel ligt in het hart van de nieuwbouwwijk De Nieuwe Vogelbuurt in de wijk Holy-Zuid Oost in Vlaardingen. Dit deelplan is grotendeels gelegen aan De Kindervallei, het centrale groene kinderspeelpark van De Nieuwe Vogelbuurt.

De Zangvogel bestaat uit drie fasen met in totaal 174 koopwoningen. Fase 1 telt in totaal 67 eengezinswoningen die
allemaal succesvol zijn verkocht. Sinds 7 juli 2020 is fase 2 met 34 eengezinswoningen in verkoop. Al deze woningen staan onder optie of zijn verkocht. Vanaf het najaar2020/ begin 2021 gaat De Zangvogel fase 3 in verkoop. We zijn druk bezig met het uitwerken van het ontwerp. Als je interesse hebt in deze fase, dan is het verstandig om een account aan te maken. Via nieuwsbrieven maken houden we je dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Vanaf het najaar 2020/begin 2021 gaat De Zangvogel fase 3 in verkoop.

We zijn druk bezig met het uitwerken van het ontwerp van De Zangvogel fase 3. Eind 2020/ begin 2021 gaat deze fase in verkoop en dan zullen ook de V.O.N. prijzen bekend worden gemaakt.

VON-prijzen zijn inclusief:
• Bouw- en grondkosten;
• Een complete keuken met Siemens apparatuur en luxe sanitair en tegelwerk van showroom THUIS van Dura Vermeer;
• Kosten van notaris, architect, constructeur en makelaar;
• Aanlegkosten voor nutsvoorzieningen: water, elektra en riolering;
• Omzetbelasting (21% BTW). Eventuele wettelijke bepaalde verhogingen van het btw-tarief worden doorberekend;
• Kosten Waarborgcertificaat SWK.

VON-prijzen zijn exclusief:
• Het warmtepompsysteem en zonnepanelen (kan gekocht worden);
• Kosten voor eventueel meerwerk;
• Abonnee- en aansluitkosten voor telefoon, cai en nutsvoorzieningen;
• Notaris- en kadasterkosten voor je hypotheek;
• Renteverlies tijdens de bouw;
• Rentebijschrijving over de grondkosten.

De woningen in De Zangvogel zijn zeer compleet. Elke woning is inclusief complete keuken en een compleet afgewerkte badkamer met toilet.

  • De keuken is voorzien van de volgende apparatuur van Siemens: combimagnetron, koelkast met vriesvak afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.
  • De badkamer en de toiletruimte worden standaard voorzien van hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch en Hansgrohe en tegelwerk.

Als koper kun je bij de showroom THUIS bij Dura Vermeer terecht om de keuken, de badkamer en het toilet naar eigen smaak in te richten. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer en toilet casco af te nemen. De showroombrochures zijn hier te downloaden.

Alle woningen in De Zangvogel kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen in het openbaar gebied.

Wanneer je belangstelling hebt in een woning in De Zangvogel is het verstandig een persoonlijk account aan te maken. De voordelen van het hebben van een persoonlijk account zijn onder andere:
• Automatisch als eerste op de hoogte worden gebracht van updates en laatste ontwikkelingen;
• Inschrijven op een woning.

Om in aanmerking te komen voor een woning in De Zangvogel is een gesprek bij Fundament Advies verplicht. Deze onafhankelijke hypotheekadviseur uit Vlaardingen zoekt naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie. Een bijkomend voordeel is dat Fundament Advies samenwerkingspartner is van De Nieuwe Vogelbuurt. Als geen ander zijn zij uitstekend op de hoogte van de plannen, de prijzen en de (kortings-) mogelijkheden bij deze duurzame woningen. Je bent vrij om bij andere hypotheekverstrekkers hypotheekofferten aan te vragen en af te sluiten. Uiteraard wordt er zeer strikt omgegaan met informatie die met Fundament Advies wordt gedeeld en wordt deze informatie niet met de projectontwikkelaar gedeeld.

Voor de inschrijving op een woning in De Zangvogel heb je het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid’ nodig. Als je bij hen op gesprek gaat en de woning is voor jou haalbaar en betaalbaar, dan ontvang je dit certificaat. Het is verstandig om vóór het einde van de inschrijfperiode bij Fundament Advies langs te gaan om het certificaat te behalen. De gesprekken worden gehouden d.m.v. videobellen of op het kantoor van Fundament Advies, Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen.

Indien je een woning krijgt toegewezen, dan ontvang je een koperscontractmap met alle contractstukken van de makelaar. In deze map zitten ook de verkooptekeningen.

Op dit moment is een prognose van de planning nog lastig af te geven. Wij verwachten in het tweede kwartaal van 2021 te kunnen starten met de bouw van De Zangvogel fase 2. Dit is nadrukkelijk een prognose, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De verwachting van de start bouw van De Zangvogel fase 3 is nog niet bekend.

Op dit moment is een prognose van de planning nog lastig af te geven. Wij verwachten in het vierde kwartaal van 2021 de woningen van De Zangvogel fase 2 op te leveren. Dit is nadrukkelijk een prognose, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De verwachting van de oplevering van De Zangvogel fase 3 is nog niet bekend. 

Vanwege het procesmatige karakter van dit project is het alleen mogelijk te kiezen uit opties die vooraf zijn bepaald door Dura Vermeer. Deze opties zijn onder meer: uitbouwen, openslaande deuren, buitenkranen, dakvensters, dakkapellen, samenvoegen of vergroten van slaapkamers e.d. Vanaf de Start verkoop (eind 2020/ begin 2021) is een volledige optielijst beschikbaar.

In De Zangvogel staat duurzaamheid centraal! De woningen hebben geen gasaansluiting. De individuele bodemwarmtepomp zorgt voor het verwarmen en koelen van de woning en het warme water. Verder zijn deze woningen voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling, triple-glas, een douche-WTW en balansventilatie. De woningen hebben een A-label met een EPC van 0,0.

De ambitie van ontwikkelaar Dura Vermeer gaat nog verder: de ontwikkeling van een standaard circulair woningbouwconcept. In De Zangvogel fase 2 zijn de eerste stappen gezet met de bouw van 8 duurzame woningen met een houten casco. In fase 3 krijgt dit concept een vervolg met 12 woningen met een houten casco, een houten gevel en een groen dak.

Lees hier meer over Duurzaamheid.

Nee, er is geen gasaansluiting in De Zangvogel aanwezig. Je kookt elektrisch en je hebt geen CV-ketel.

Een deel van die energiebesparende voorzieningen in de woning (o.a. de warmtepomp en de zonnepanelen) kun je kopen of huren. In de basis is ervoor gekozen om deze systemen te huren. Kopen (en meefinancieren in je hypotheek) is vaak de aantrekkelijkste optie omdat het in de maandlasten maar een paar tientjes scheelt. Omdat kopen niet in iedere situatie per definitie de beste keuze is (dit heeft onder andere te maken met je persoonlijke financiële situatie), is dit dus een keuze-optie. Wat in jouw geval het slimste is? De hypotheekspecialisten van Fundament Advies nemen het graag met je door.

De woningen zijn voorzien van een warmtepompsysteem en zonnepanelen. De koper dient dit systeem te huren. De huur van dit systeem vervangt kosten voor de woning gebonden energie, zoals vloerverwarming, vloerkoeling, ventilatie en het verwarmen van tapwater. De kosten voor de huur en koop van de installatie wordt vermeld in de prijslijst van Klimaatgarant. Deze prijslijst van De Zangvogel fase 2 is te vinden bij Downloads. De prijstlijst van Klimaatgarant voor De Zangvogel fase 3 is nog niet beschikbaar.

De maatvoering van de voor- en achtertuin zijn per woningtype verschillend. De circa maten zijn opgenomen op de verkooptekeningen en situatietekening die vanaf de start verkoop beschikbaar zijn. Van De Zangvogel fase 3 zijn nog geen tuindieptes bekend.

Op de impressies van de woningen wordt de inrichting van de straten (openbaar gebied) meegenomen. De impressies zijn slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het ontwerp van het openbaar gebied is nog niet definitief. Wijzigingen in het openbaar gebied kunnen zich voordoen.

De Kindervallei is momenteel in gebruik. Ga gerust een langs deze plek om zelf te beleven hoe je het vindt.

Alle woningen worden gebouwd onder de SWK-Garantie- en Waarborgregeling. Als eigenaar van de woning heb je hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder weet je dat jouw woning gegarandeerd wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen bij de aannemer voordoen. Je hebt bovendien als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Voor uitgebreide informatie: www.swk.nl.

Op de website van bewust nieuwbouw vind je meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Kijk op www.bewustnieuwbouw.nl voor meer informatie.

Contact
Ons

Voor alle vragen over het toekomstige woningaanbod

Dura Vermeer Bouw Zuid West verkoop@duravermeer.nl

Contact

bekijk de
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte
registreer je hier!

Registreren