image

FASE 1 √ČN 2 NU in verkoop | SCHRIJF JE NU IN!

Duurzame
Energieneutrale Woningen

Door het gebruik van slimme installaties, zijn de woningen in De Goudvogel comfortabel, energiezuinig en op de toekomst voorbereid. De woningen zijn gasloos. In plaats van gebruik te maken van gas, gebruiken de woningen in De Goudvogel een bodemwarmtepomp. De bodemwarmtepomp onttrekt de warmte en koude uit de bodem en zorgt voor vloerverwarming en -koeling en de verwarming van het tapwater. Dit uitgekiende klimaatsysteem zorgt voor een gelijkmatige warmte, afhankelijk van de gewenste temperatuur, in huis. En dat is aangenaam!

Naast een bodemwarmtepomp, zijn de woningen in De Goudvogel voorzien van triple glas, een douche-WTW, balansventilatie en zonnepanelen. Deze slimme installaties zorgen voor veel comfort.

image
baclkground image

slimme en
bewezen
technologie

De woningen voldoen bovendien aan de landelijke BENG-eisen. De zonnepanelen wekken voldoende energie op voor alle gebouw gebonden energie zoals verwarming, verkoeling, warm tapwater en ventilatie. En dat zorgt voor een lage energierekening!

In de basis is ervoor gekozen dat je een deel van de energiebesparende voorzieningen in de woning huurt. Je kunt dit uiteraard ook kopen. Wat in jouw geval het verstandigst is om te doen, nemen de hypotheekspecialisten van Fundament Advies graag met je door.

Play button Thumbnail foto

contact
ons

Dura Vermeer Bouw Zuid West
verkoop@duravermeer.nl
Petra Kneppers
06 5359 96 15

TW3
Lonneke Cramer
010 300 7117

BLIJF OP DE HOOGTE
REGISTREER JE HIER

registreren
Foto