image

de goudvogel
woon samen
in het groen

In De Nieuwe Vogelbuurt worden 52 nieuwe eengezinswoningen ontwikkeld met woonoppervlaktes van circa 120 tot 165 m2. Met 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers is er voldoende ruimte om te leven, te genieten en hobby’s uit te oefenen. 

Fase 1 van De Goudvogel is in Voorverkoop met 26 woningen. Meer informatie? Bekijk het aankoopproces en de verkoopdocumentatie. De indicatieve vanafprijzen voor fase 2 zijn bekend. Het is nu mogelijk om je woningvoorkeur door te geven.

Woningselector
Selecteer jouw favoriete woning

Klik op een blok om te bekijken welke woningen nog beschikbaar zijn van fase 1. Bekijk ook de indicatieve vanafprijzen van fase 2.

Woningselector

baclkground image

De Kenmerken van de goudvogel

  • Inclusief luxe keuken, complete badkamer en toilet 
  • Vloerverwarming en -koeling 
  • Woningen met een woonoppervlak vanaf 120 m2 tot 165 m2 
  • Alle voorzieningen op loopafstand 
  • 37 woningen met parkeerplaats op eigen terrein

Play button Thumbnail foto

de planning
van de goudvogel

01 Woonwensen

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.

02Woningaanbod (Fase 2)

In deze fase is het woningaanbod beschikbaar met de indicatieve vanafprijzen per woning. Zo krijg je een beter beeld van de woningen. Het is ook mogelijk om in het account jouw woningvoorkeur door te geven.

03 Krijg voorrang (Fase 1)

Nog niet alle contractstukken zijn gereed. Als je geïnteresseerd bent in een woning in De Goudvogel, geven we je de mogelijkheid om voorrang te krijgen of zelfs om een woning te reserveren. Inschrijven voor de Voorverkoop kan in de accountomgeving door aan te melden.

04 In verkoop

Alle contractstukken zijn gereed en het project De Goudvogel is in verkoop. Het is mogelijk om je in te schrijven op jouw voorkeurswoningen. Krijg je een woning toegewezen, is het mogelijk om een koop- of aannemingsovereenkomst te sluiten met Dura Vermeer.

05 Koperskeuzes

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom ‘THUIS’ bij Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om indelingsopties, uitbouwen en dakkapellen te kiezen.

06 Start bouw

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.

baclkground image

je voelt je thuis
in de nieuwe
vogelbuurt

Heb je kinderen? Klein of iets groter? Ze zullen zich snel thuis voelen in De Nieuwe Vogelbuurt. Vriendjes zijn namelijk zo gemaakt in de nieuwbouwwijk. Daar kun je fijn spelen in het park. Alle voorzieningen zijn dichtbij, van winkels en scholen tot sportverenigingen. Het grote voordeel van de ligging is dat je in mum van tijd op de A20 of A4 zit.

locatie
image

contact
ons

Dura Vermeer Bouw Zuid West
verkoop@duravermeer.nl
06 5359 96 15

BLIJF OP DE HOOGTE
REGISTREER JE HIER

registreren
Foto