image

FASE 1 Nu in verkoop | 1 SEPTEMBER START VERKOOP fase 2

de goudvogel
woon samen
in het groen


Op 1 september 2022 is de Start Verkoop van fase 2 met tien woningen aan de Wielewaalstraat. De indicatieve vanafprijzen zijn nu bekend! Ga jij voor een TussenwoningTussenwoning met Dakopbouw, of een Hoekwoning met Plat dakGeef nu je woningvoorkeur door via de accountomgeving en bekijk het aankooptraject!

Er zijn nog enkele woningen uit fase 1 beschikbaar. Meer informatie? Bekijk de verkoopdocumentatie en schrijf je in op een woning via de accountomgeving.

In De Nieuwe Vogelbuurt worden 52 nieuwe eengezinswoningen ontwikkeld met woonoppervlaktes van circa 120 tot 165 m2. Met 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers is er voldoende ruimte om te leven, te genieten en hobby’s uit te oefenen. 

Woningselector
Selecteer jouw favoriete woning

Woningselector

baclkground image

De Kenmerken van de goudvogel

  • 3, 4 of 5 slaapkamers in de basis
  • Inclusief luxe keuken, complete badkamer en toilet 
  • Vloerverwarming en -koeling 
  • Woningen met een woonoppervlak vanaf 120 m2 tot 165 m2 
  • Alle voorzieningen op loopafstand 
  • 37 woningen met parkeerplaats op eigen terrein

Play button Thumbnail foto

de planning
van de goudvogel

01 Woonwensen

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.

02Woningaanbod Fase 2

Fase 2 van De Goudvogel bevindt zich nu in deze fase. Het woningaanbod is beschikbaar met de indicatieve vanafprijzen per woning. Zo krijg je een beter beeld van de woningen. Het is nu mogelijk om je woningvoorkeur door te geven via de accountomgeving.

03 Krijg voorrang (Fase 1)

Voor De Goudvogel fase 1 was het mogelijk om voorrang te krijgen op een woning door een woning te reserveren. De contractstukken zijn dan nog niet allemaal gereed. Deze fase is nu voorbij. De contractstukken zijn gereed en het is mogelijk om een nog beschikbare woning uit fase 1 te kopen. Heb je interesse in een woning in De Goudvogel fase 1? Schrijf je dan in op een woning via de accountomgeving.

04 In verkoop - 30 mei 2022 en 1 september 2022

De Goudvogel fase 1 - 30 mei 2022: Alle contractstukken zijn gereed en het project De Goudvogel Fase 1 is in verkoop. Het is mogelijk om je in te schrijven op jouw voorkeurswoningen. Krijg je een woning toegewezen of heb je een reservering, is het vanaf het moment van verkoop mogelijk om een koop- of aannemingsovereenkomst te sluiten met Dura Vermeer.

De Goudvogel fase 2 - 1 september 2022: Vanaf 1 september is De Goudvogel fase 2 in verkoop. Het is vanaf dan mogelijk om je in te schrijven op jouw voorkeurswoning. Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen aan kandidaten die in het bezit zijn van het certificaat "Financiële Haalbaarheid" van Fundament Advies. 

05 Koperskeuzes

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom ‘THUIS’ bij Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om indelingsopties, uitbouwen en dakkapellen te kiezen.

06 Start bouw

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.

baclkground image

je voelt je thuis
in de nieuwe
vogelbuurt

Heb je kinderen? Klein of iets groter? Ze zullen zich snel thuis voelen in De Nieuwe Vogelbuurt. Vriendjes zijn namelijk zo gemaakt in de nieuwbouwwijk. Daar kun je fijn spelen in het park. Alle voorzieningen zijn dichtbij, van winkels en scholen tot sportverenigingen. Het grote voordeel van de ligging is dat je in mum van tijd op de A20 of A4 zit.

locatie
image

contact
ons

Dura Vermeer Bouw Zuid West
verkoop@duravermeer.nl
Petra Kneppers
06 5359 96 15

TW3
Lonneke Cramer
010 300 7117

BLIJF OP DE HOOGTE
REGISTREER JE HIER

registreren

Wil je op de hoogte blijven?

aanmelden
Foto