image


een duurzame
hypotheek
voor
jouw woning
in de goudvogel

Wonen in De Goudvogel betekent natuurlijk jarenlang woonplezier. Een goed hypotheekadvies is daar de basis van. We bereiden je graag voor op een mooie financieel gezonde toekomst samen met onze hypotheekpartner Fundament Advies. Het team van specialisten van Fundament Advies denkt graag mee in mogelijkheden en creatieve oplossingen. Juist voor jouw duurzame woning binnen De Goudvogel zijn er extra mogelijkheden. Zo kan je bij aankoop van een woning De Goudvogel (Energielabel A++++) tot €40.000 extra lenen. Ook kan er in veel gevallen onder de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie worden gefinancierd, wat weer zorgt voor betere voorwaarden.

image
baclkground image

waarom
Fundament Advies?

Het kopen van een huis is één van de belangrijkste aankopen van je leven. En dat is precies wat het team van Fundament Advies elke dag weer opnieuw beseft. De verhalen, de emoties, de verwarring, de uitdaging en uiteindelijk het ultieme woongeluk. Dat is precies de kern van hun werk en de reden dat zij dit vak elke dag weer met passie mogen uitoefenen.

Zij zien het kopen van een droomhuis als een reis naar een mooie toekomst met onderweg vooral zoveel mogelijk financiële rust. Niet alleen wonen maar ook leven is een van de belangrijkste uitgangspunten in de gesprekken die zij hebben. Ze luisteren heel goed naar hun klanten en spreken vooral heldere en duidelijke taal, een taal die de klanten ook goed begrijpen.

Wist je bijvoorbeeld dat je jouw huidige hypotheek in veel gevallen kunt omzetten naar een nieuwe hypotheek onder dezelfde voorwaarden? Lees hier meer over het omzetten van je hypotheek.

Voor de inschrijving op een woning in De Goudvogel heb je het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid’ nodig. Blijkt de woning voor jou haalbaar en betaalbaar, dan ontvang je het certificaat.

Het kantoor van Fundament Advies, aan de Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen of aan de Gerrit Verboonstraat 17 in Schiedam, is voor iedere koper van De Goudvogel de start van deze mooie reis.

image

we houden
de lijnen kort

Het team van Fundament Advies staat garant voor de beste deal met de beste voorwaarden. Ze zijn lokaal zeer betrokken en als geen ander op de hoogte van de woningmarkt in Vlaardingen. Ze ontzorgen je, begeleiden je in het gehele traject van aankoop en financiering en zorgen ervoor dat de aankoop van een woning in De Goudvogel de start is van een mooie toekomst.

Fundament Advies

  • Kijkt samen met jou naar de financiële mogelijkheden en leggen tot in detail uit welke opties er zijn. Daarbij spreken ze begrijpelijke en duidelijke taal en zijn pas tevreden als jij het helemaal begrijpt.
    Is een no-nonsens adviseur die met beide voeten in de Vlaardingse klei staat. Het team van Fundament Advies kent de markt en zijn al meer dan 18 jaar een begrip in Vlaardingen.

  • Heeft inmiddels al meer dan 40 nieuwbouwprojecten begeleid en weten alle ins-en outs van het financieren van jouw duurzame nieuwbouwwoning.
  • Adviseert 100% onafhankelijk en maken samen met jou een keuze uit alle mogelijke geldverstrekkers. De beste deal tegen de beste voorwaarden.

de hypotheekspecialisten
voor de nieuwe vogelbuurt

Foto
Foto