De duurzame hypotheek van Fundament Advies voor jouw nieuwbouwwoning in de Zangvogel

Wonen in De Zangvogel is natuurlijk een garantie voor heel veel jaren woonplezier. Een goed hypotheekadvies is daar de basis van. Om je samen met Fundament Advies voor te bereiden op een mooie, financieel gezonde, toekomst gaan zij het liefst zo vroeg mogelijk met jou in gesprek. Het team van Fundament Advies denkt daarbij in mogelijkheden en creatieve oplossingen. Juist voor jouw duurzame nieuwbouwwoning in de Zangvogel zijn er extra mogelijkheden

Voordelen hypotheek nieuwbouwwoning

Jouw woning in de Zangvogel is gasloos en energiezuinig. Er zijn meerdere geldverstrekkers die dit belonen met een lagere rente.

De energiezuinige woning in de Zangvogel zorgt ervoor dat jij ruimere financieringsmogelijkheden hebt. Daardoor is er vaak meer mogelijk dan je denkt.

De aanbouw, de dakkapel, de vloeren en wanden, tot aan de buitenkraan. De mogelijkheden om dit mee te financieren voor jouw nieuwbouwwoning zijn maximaal. Dit geeft jou als koper net even iets meer financiële lucht om andere financiële zaken te regelen.

In de bouwperiode heb je naast je huidige woonlasten ook te maken met de oplopende lasten van jouw nieuwe hypotheek. Speciaal voor jouw nieuwbouwwoning in de Zangvogel heeft Fundament Advies hier oplossingen voor.

Dan heb je wellicht ruime overbruggingsmogelijkheden en lagere lasten door een deels aflosvrije lening. Heb je een (bank)spaarhypotheek? Dan zorgt Fundament Advies voor een optimaal advies met maximaal fiscaal voordeel.

Waarom kiezen voor een Adviseur van Fundament Financieel advies?

Het kopen van een huis is één van de belangrijkste aankopen van je leven. En dat is precies wat het team van Fundament Advies elke dag weer opnieuw beseft. De verhalen, de emoties, de verwarring, de uitdaging en uiteindelijk het ultieme woongeluk. Dat is precies de kern van hun werk en de reden dat zij dit vak elke dag weer met passie mogen uitoefenen.

Zij zien het kopen van een droomhuis als een reis naar een mooie toekomst met onderweg vooral zoveel mogelijk financiële rust. Niet alleen wonen maar ook leven is een van de belangrijkste uitgangspunten in de gesprekken die zij hebben. Ze luisteren heel goed naar hun klanten en spreken vooral heldere en duidelijke taal, een taal die de klanten ook goed begrijpen.

Het kantoor van Fundament Advies aan de Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen is voor iedere koper van de Zangvogel de start van deze mooie reis. 

Het team van Fundament Advies staat garant voor de beste deal met de beste voorwaarden. Ze zijn lokaal zeer betrokken en als geen ander op de hoogte van de woningmarkt in Vlaardingen. Ze ontzorgen je, begeleiden je in het gehele traject van aankoop en financiering en zorgen ervoor dat de aankoop van een woning in de Zangvogel de start is van een mooie toekomst.

 • Fundament Advies kijkt samen met jou naar de financiële mogelijkheden en leggen tot in detail uit welke opties er zijn. Daarbij spreken ze begrijpelijke en duidelijke taal en zijn pas tevreden als jij het helemaal begrijpt. 
 • Ze zijn een no-nonsens adviseur die met beide voeten in de Vlaardingse klei staat. Het team van Fundament Advies kent de markt en zijn al meer dan 14 jaar een begrip in Vlaardingen. 
 • Fundament Advies heeft inmiddels al meer dan 40 nieuwbouwprojecten begeleid en weten alle ins-en outs van het financieren van jouw nieuwbouwwoning. 
 • Ze adviseren 100% onafhankelijk en maken samen met jou een keuze uit alle mogelijke geldverstrekkers. De beste deal tegen de beste voorwaarden.


  De hypotheekspecialisten voor De Nieuwe Vogelbuurt

  De Nieuwe Vogelbuurt | contact blok

  Richard Steffers
  richard@fundament-advies.nl
  tel 010 460 89 00

  De Nieuwe Vogelbuurt | contact blok

  Jeroen Onderdelinden
  jeroen@fundament-advies.nl
  tel 010 460 89 00


  Team Fundament Financieel Advies
  Korte Hoogstraat 8a
  3131 BK Vlaardingen

  Wil je weten wat de huidige klanten van Fundament Advies vinden? Lees hier alle reviews

  Contact
  Ons

  Voor alle vragen over het toekomstige woningaanbod

  Dura Vermeer Bouw Zuid West verkoop@duravermeer.nl

  Contact

  bekijk de
  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Blijf op de hoogte
  registreer je hier!

  Registreren