De duurzame hypotheek van Fundament Advies voor jouw nieuwbouwwoning in de Zangvogel

Wonen in De Zangvogel is natuurlijk een garantie voor heel veel jaren woonplezier. Een goed hypotheekadvies is daar de basis van. Om je samen met Fundament Advies voor te bereiden op een mooie, financieel gezonde, toekomst gaan zij het liefst zo vroeg mogelijk met jou in gesprek. Het team van Fundament Advies denkt daarbij in mogelijkheden en creatieve oplossingen. Juist voor jouw duurzame nieuwbouwwoning in de Zangvogel zijn er extra mogelijkheden

Voordelen hypotheek nieuwbouwwoning

Jouw woning in de Zangvogel is gasloos en energiezuinig. Er zijn meerdere geldverstrekkers die dit belonen met een lagere rente.

De energiezuinige woning in de Zangvogel zorgt ervoor dat jij ruimere financieringsmogelijkheden hebt. Daardoor is er vaak meer mogelijk dan je denkt.

De aanbouw, de dakkapel, de vloeren en wanden, tot aan de buitenkraan. De mogelijkheden om dit mee te financieren voor jouw nieuwbouwwoning zijn maximaal. Dit geeft jou als koper net even iets meer financiële lucht om andere financiële zaken te regelen.

In de bouwperiode heb je naast je huidige woonlasten ook te maken met de oplopende lasten van jouw nieuwe hypotheek. Speciaal voor jouw nieuwbouwwoning in de Zangvogel heeft Fundament Advies hier oplossingen voor.

Dan heb je wellicht ruime overbruggingsmogelijkheden en lagere lasten door een deels aflosvrije lening. Heb je een (bank)spaarhypotheek? Dan zorgt Fundament Advies voor een optimaal advies met maximaal fiscaal voordeel.

Waarom kiezen voor een Adviseur van Fundament Financieel advies?

Het kopen van een huis is één van de belangrijkste aankopen van je leven. En dat is precies wat het team van Fundament Advies elke dag weer opnieuw beseft. De verhalen, de emoties, de verwarring, de uitdaging en uiteindelijk het ultieme woongeluk. Dat is precies de kern van hun werk en de reden dat zij dit vak elke dag weer met passie mogen uitoefenen.

Zij zien het kopen van een droomhuis als een reis naar een mooie toekomst met onderweg vooral zoveel mogelijk financiële rust. Niet alleen wonen maar ook leven is een van de belangrijkste uitgangspunten in de gesprekken die zij hebben. Ze luisteren heel goed naar hun klanten en spreken vooral heldere en duidelijke taal, een taal die de klanten ook goed begrijpen.

Het kantoor van Fundament Advies aan de Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen is voor iedere koper van de Zangvogel de start van deze mooie reis. 

Het team van Fundament Advies staat garant voor de beste deal met de beste voorwaarden. Ze zijn lokaal zeer betrokken en als geen ander op de hoogte van de woningmarkt in Vlaardingen. Ze ontzorgen je, begeleiden je in het gehele traject van aankoop en financiering en zorgen ervoor dat de aankoop van een woning in de Zangvogel de start is van een mooie toekomst.

  • Fundament Advies kijkt samen met jou naar de financiële mogelijkheden en leggen tot in detail uit welke opties er zijn. Daarbij spreken ze begrijpelijke en duidelijke taal en zijn pas tevreden als jij het helemaal begrijpt. 
  • Ze zijn een no-nonsens adviseur die met beide voeten in de Vlaardingse klei staat. Het team van Fundament Advies kent de markt en zijn al meer dan 14 jaar een begrip in Vlaardingen. 
  • Fundament Advies heeft inmiddels al meer dan 40 nieuwbouwprojecten begeleid en weten alle ins-en outs van het financieren van jouw nieuwbouwwoning. 
  • Ze adviseren 100% onafhankelijk en maken samen met jou een keuze uit alle mogelijke geldverstrekkers. De beste deal tegen de beste voorwaarden.

CERTICIFAAT FINANCIËLE HAALBAARHEID FASE 3

In fase 3 zullen we de woningen toewijzen aan inschrijvers met het 'Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 3' van hypotheekpartner Fundament Advies. Daarom adviseren we je om alvast een digitale afspraak in te plannen met hen. Ook als je dit certificaat al eerder hebt behaald bij De Zangvogel fase 1 of 2. Je kunt alleen een afspraak met Fundament Advies aanvragen door het formulier in jouw account in te vullen.


Waarom een afspraak bij Fundament Advies?

Onze partner Fundament Advies beoordeelt of een woning binnen De Zangvogel financieel haalbaar en betaalbaar voor jou is. Het biedt jou als geïnteresseerde een uitgelezen mogelijkheid om vrijblijvend je financiële mogelijkheden te laten bekijken. Een afspraak met Fundament Advies is noodzakelijk om je te kunnen inschrijven op een woning in De Zangvogel.

In 4 stappen naar het “Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 3”:

  1. Via jouw account vraag je een afspraak met Fundament Advies aan.
  2. Binnen 4 werkdagen neemt Fundament Advies contact met je op. Hierna ontvang je per email toegang tot jouw persoonlijke Digi Map waarin alle gevraagde documenten veilig kunnen worden geüpload.
  3. Zodra je alle gevraagde documenten compleet hebt geüpload, dan zal Fundament Advies binnen 5 dagen contact opnemen om een afspraak in te plannen. Als je de stukken eerder compleet hebt geüpload, kun je ook zelf bellen naar Fundament Advies om een afspraak te maken.
    NB: De documenten zijn nodig voor een goed advies. Zonder deze documenten kan de afspraak helaas niet doorgaan. Zorg dus dat je goed voorbereid bent.
  4. Als na afloop van het gesprek blijkt dat jouw droomwoning in De Zangvogel haalbaar en betaalbaar is ontvang je het "Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 3". Dit heb je nodig bij je inschrijving op een woning.


De hypotheekspecialisten voor De Nieuwe Vogelbuurt

De Nieuwe Vogelbuurt | contact blok

Richard Steffers
richard@fundament-advies.nl
tel 010 460 89 00

De Nieuwe Vogelbuurt | contact blok

Jeroen Onderdelinden
jeroen@fundament-advies.nl
tel 010 460 89 00


Team Fundament Financieel Advies
Korte Hoogstraat 8a
3131 BK Vlaardingen

Wil je weten wat de huidige klanten van Fundament Advies vinden? Lees hier alle reviews

Contact
Ons

Voor alle vragen over het toekomstige woningaanbod

Dura Vermeer Bouw Zuid West verkoop@duravermeer.nl

Contact

bekijk de
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte
registreer je hier!

Registreren