05-09-2019

De eerste plannen van De Zangvogel fase 1 zijn bekend!

Goed nieuws! Wij kunnen je meer vertellen over de verkaveling van De Zangvogel fase 1. Woningen die in de basis groter én energieneutraler zijn dan De Broedvogel. Daarnaast zijn ze ook allemaal gasloos. De Start verkoop van De Zangvogel fase 1 wordt in het najaar van 2019 verwacht.

Plannen delen
We hebben niet stilgezeten en het is nu de hoogste tijd om onze plannen met jullie te delen! De Zangvogel fase 1 zal uit 67 eengezinswoningen bestaan. De woningen komen deels te liggen aan de Spechtlaan, Meerkoetstraat, Meeuwenstraat en de kindervallei. In de komende periode delen we de architectuurstijl, de verschillende woningtypes, plattegronden en prijsindicatie met jullie.

De eerste concept verkaveling van De Zangvogel fase 1 in kleur.

 

Fase 1: 67 eengezinswoningen
Er worden in totaal 67 eengezins koopwoningen aangeboden en er komt een nieuwe architectuurstijl. De woningen van De Zangvogel fase 1 zijn in basis groter dan de woningen in De Broedvogel. De woningen zijn 10,2 meter diep, hierdoor is het woonoppervlak minstens 126 m². De 16 woningen aan de kindervallei hebben met een grotere beukmaat van 6,0 meter een woonoppervlak van minstens 140 m². Heerlijk ruim wonen dus!

Inclusief luxe keuken en sanitair
Alle woningen krijgen een luxe keuken die zelf samen te stellen is. Het gastentoilet op de begane grond en de badkamer, met tweede toilet, op de eerste verdieping zijn luxe uitgevoerd met sanitair van bekende merken als Villeroy & Boch en Hansgrohe.

Groot kaveloppervlak
Het grote kaveloppervlak van De Zangvogel is opvallend. Namelijk vanaf 116 m² tot zelfs 175 m². Met een voortuin, achtertuin en inclusief berging die bereikbaar is via het achterpad. Parkeren kan altijd dichtbij huis.

Wanneer is de Start verkoop?
De verkoop van de ruime eengezinswoningen start in het najaar van 2019. Schrijf je vanaf dat moment in op jouw droomwoning! De inschrijving voor deze woningen gebeurt online via jouw persoonlijke account.

Als je vragen hebt over de (toekomstige) nieuwbouwwoningen, stuur dan gerust een e-mail naar het verkoopteam van De Nieuwe Vogelbuurt: verkoop@duravermeer.nl.