11-02-2020

De Zangvogel fase 1B volledig onder optie

De kindvriendelijke, veilige en groene buurt De Zangvogel is in trek. Na het succes van fase 1A, zijn we ook met fase 1B snel in verkoop gegaan. En wederom met succes!  Alle 32 stijlvolle woningen zijn inmiddels onder optie. De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen is gericht op de toekomst, met comfortabele en ruime woningen en alle voorzieningen in de buurt.

De Zangvogel fase 2

In fase 2 worden in totaal 35 eengezinskoopwoningen aangeboden in een nieuwe architectuurstijl. De woningen zijn in de basis groter én energieneutraler dan de woningen in De Broedvogel. De Rijwoningen zijn 10,2 meter diep, hierdoor is het woonoppervlak minstens 126m² tot 135m². De 8 Parkwoningen aan de kindervallei hebben met een grotere beukmaat van 6,0 meter een woonoppervlak van minstens 140m² tot maar liefst 151m². Heerlijk ruim wonen dus!

De woningen in De Zangvogel zijn zeer compleet. Elke woning is inclusief complete keuken en een compleet afgewerkte badkamer met toilet. Het gastentoilet op de begane grond en badkamer met tweede toilet worden standaard voorzien van hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch en Hansgrohe en tegelwerk.