24-02-2020

Uitnodiging Woonbeurs Rotterdam en Vlaardingen

Het is bijna zover, Woonbeurs Rotterdam! Maak kennis met het nieuwbouwproject De Zangvogel in Vlaardingen. Wij nodigen je graag uit op zaterdag 21 en zondag 22 maart tussen 12.00 - 17.00 uur in het WTC in Rotterdam.

De Zangvogel: een kindvriendelijke, veilige en groene buurt in Vlaardingen. De Nieuwe Vogelbuurt is gericht op de toekomst, met comfortabele en ruime woningen en alle voorzieningen in de buurt. Op de Woonbeurs vertellen we je graag alles over deze complete woningen op onze stand. Wij presenteren je onder andere woningplattegronden, impressiebeelden, technische specificaties en alle overige informatie over De Zangvogel.

 

 

Zeer complete woningen
In fase 2 worden in totaal 35 eengezinskoopwoningen aangeboden in een nieuwe architectuurstijl. De woningen zijn in de basis groter én energieneutraler dan de woningen in De Broedvogel. De Rijwoningen zijn 10,2 meter diep, hierdoor is het woonoppervlak minstens 126m² tot 135m². De 8 Parkwoningen aan de kindervallei hebben met een grotere beukmaat van 6,0 meter een woonoppervlak van minstens 140m² tot maar liefst 151m². Heerlijk ruim wonen dus!

De woningen in De Zangvogel zijn zeer compleet. Elke woning is inclusief complete keuken en een compleet afgewerkte badkamer met toilet. Het gastentoilet op de begane grond en badkamer met tweede toilet worden standaard voorzien van hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch en Hansgrohe en tegelwerk.

 

Bereikbaarheid
De uitstekende ligging van De Nieuwe Vogelbuurt zorgt ervoor dat de nieuwbouwwijk goed bereikbaar is. Zo is het centrum van Vlaardingen op nog geen 10 minuten fietsafstand en is de A20 via de ontsluitingswegen snel binnen bereik. Het strand in Hoek van Holland ligt op 20 minuten afstand en hartje Rotterdam op 18 minuten. Met de toekomstige metroverbinding is Vlaardingen straks zelfs nog beter bereikbaar!

 

Wonen in De Nieuwe Vogelbuurt?
Wij ontvangen je graag op zaterdag 21 en zondag 22 maart op de Woonbeurs in het WTC aan het Beursplein 37 in Rotterdam.

Wij verheugen ons op je komst!

 

Hartelijke groet,

Het verkoopteam van De Zangvogel