08-04-2020

Wij bouwen door!

Wij, als projectteam De Zangvogel, zetten alles op alles om de realisatie van het project door te laten gaan. Wij werken veilig en houden ons aan de actuele maatregelen van het RIVM. Ondanks de spannende en vervelende situatie, sturen wij op de voortgang van de projecten en werken wij door aan de ontwikkeling en bouw van de nieuwe woningen.

Op alle bouwplaatsen van Dura Vermeer hebben we maatregelen getroffen en we volgen zeer strikt de maatregelen van het RIVM. Evenementen voor onze nieuwe kopers kunnen helaas niet door gaan, want veiligheid staat bij ons op 1.

De interesse in nieuwbouwwoningen is zoals altijd groot. Verschillende projecten zijn de afgelopen tijd met succes in verkoop gegaan. Het enige verschil is dat ons verkoopproces nu voor een groot gedeelte digitaal verloopt, om risico’s te voorkomen. We gebruiken digitale middelen om zoveel mogelijk op afstand te kunnen werken.

Bekijk ons aanbod online. Ben je geïnteresseerd in één van onze karaktervolle woningen? Registreer je dan op de website en blijf op de hoogte. Je kunt ons ook volgen via Facebook.