30-06-2020

7 juli 2020 Drive Thru Event

DRIVE THRU EVENT

De Zangvogel, een groene en kindvriendelijke buurt in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy. Je vliegt je toekomst tegemoet in één van de 35 ruime, comfortabele en complete woningen van De Zangvogel fase 2. Bekijk het woningaanbod op de website.

Op dinsdag 7 juli 2020 is de start verkoop van dit project. Om de start verkoop te vieren organiseren we een Drive Thru event op dinsdag 7 juli van 19.00-20.00 uur in De Nieuwe Vogelbuurt. Tijdens het Drive Thru event neem je het start verkoop pakket van De Zangvogel fase 2 in ontvangst. Daarnaast staan onze makelaars voor je klaar om jouw vragen via de chatfunctie in het persoonlijk account te beantwoorden.

 

KOM JIJ OOK LANGS?

Dinsdag 7 juli 19.00-20.00 uur
De Nieuwe Vogelbuurt, Sperwerlaan 649, 3136 GP Vlaardingen

 

BEKIJK HIER DE ROUTE:

 

SPELREGELS

Je rijdt de wijk binnen via de Zwanensingel/Tureluurstraat of Zwaluwenlaan/Sperwerlaan. De locatie van de Drive Thru is ter hoogte van de Sperwerlaan en te herkennen aan de opvallende projectvlaggen. Vanwege de coronamaatregelen en de doorstroming in de wijk kunnen we vragen helaas niet beantwoorden. Hiervoor hebben we een chatfunctie opengesteld in het persoonlijk account waar je terecht kunt met al jouw vragen. Wanneer blijkt dat het te druk is in de wijk, vragen we automobilisten op een later moment terug te komen. Geen auto? Je mag ook fietsend of wandelend door de Drive Thru. Ook hier geldt dat er geen mogelijkheid is tot het stellen van vragen wegens de doorstroming in de wijk.

 

HET DRIVE THRU START VERKOOP PAKKET

We hebben met zorg een informatiepakket samengesteld om je te helpen bij het maken van de belangrijke keuze voor één van de woningen in De Zangvogel. Het pakket bevat de volgende documenten:

  • Verkoopbrochure
  • V.O.N. prijslijst
  • Aankooptraject
  • Algemene veelgestelde vragenlijst
  • Veelgestelde vragenlijst 8 HSB-woningen
  • Cardboard VR-bril

Ben je niet in de gelegenheid om het informatiepakket op te halen tijdens het Drive Thru event? Je kunt het informatiepakket en aanvullende informatie ook downloaden op de website vanaf woensdag 8 juli 2020. 

 

HET AANKOOPPROCES

Vanaf dinsdag 7 juli 2020 om 9.00 uur is er in de accountomgeving een formulier beschikbaar waarmee je kunt aangeven dat je een woning wilt kopen. Zorg dat je vóór het einde van de inschrijfperiode bij Fundament Advies langs bent geweest voor een gesprek en in het bezit bent van het 'Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 2'. Tijdens het Drive Thru event neem je de verkoopdocumentatie in ontvangst. De inschrijving loopt tot dinsdag 14 juli 2020 om 9.00 uur.

Wil je meer weten over het aankoopproces? Het aankoopproces lees je op de website.