04-10-2019

Nieuwe impressies en informatie over aankooptraject

De Zangvogel komt eraan! In dit nieuwe plan, nabij de Kindervallei, staat duurzaamheid centraal. Alle woningen zijn gasloos en krijgen een individuele bodemwarmtepomp en zonnepanelen. De eerste 35 eengezinswoningen (fase 1A) gaan 29 oktober 2019 in Voorverkoop

Zet deze datum in je agenda!

Locatie: Het Breinpaleis, Roerdompstraat 1 Vlaardingen
Datum: dinsdag 29 oktober 
Tijd: 19.00 uur t/m 20.00 uur

Het verkoopteam is aanwezig om alle vragen over dit project te beantwoorden.

We hebben nieuwe impressies!

Met de grote variatie aan woningtypes, biedt de Zangvogel voor elk wat wils. De eerste fase bestaat uit 67 eengezinswoningen waarvan 35 woningen als eerst in Voorverkoop gaan. Deze fase (1A) bestaan uit: 

  • 27 ruime rijwoningen met oppervlaktes tussen de 126m2 en 144m2
  • 8 royale parkwoningen aan de Kindervallei met oppervlaktes van 140m2 tot maar liefst 161m2

Trots laten we je de sfeerimpressies van de woningen in de Zangvogel zien! 


De parkwoning langs de Kindervallei
 


Ruime rijwoning met veel sfeer


Bekijk alle impressies op de homepage. Je kunt daarbij ook aangeven welke woning jouw voorkeur heeft. We zijn erg benieuwd wat je van het ontwerp vindt. Daarom verzoeken we je om de vragen over het ontwerp in je account in te vullen.

Bandbreedtes VON-prijzen bekend

De bandbreedtes VON-prijzen van de woningen in De Zangvogel zijn bekend. Je kunt deze vinden bij het woningaanbod op de website in de overzichtsimpressie. De definitieve VON-prijzen worden bij het Voorverkoop evenement op 29 oktober 2019 aangekondigd.


Overzichtsimpressie van De Zangvogel fase 1A

Aankooptraject

  • Je kunt per heden vrijblijvend een afspraak maken met hypotheekadviseur Fundament Advies om het 'Certificaat Financiële Haalbaarheid' te ontvangen.
  • Van 29 oktober tot 5 november 2019 om 9.00 uur is de mogelijkheid om in je account een formulier in te vullen waarmee je aangeeft dat je een woning wilt reserveren. Zorg dat je vóór dinsdag 5 november bij Fundament Advies langs bent geweest voor een gesprek en in het bezit bent van het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid’.
  • Vanaf 6 november 2019 worden de reserveringen toegewezen. Alleen als je de woning toegewezen krijgt, dan krijg je de optie om een reserveringsovereenkomst te tekenen. Hierna betaal je een borg van €2.500,- om de woning te reserveren. Alle gereserveerde woningen halen wij direct uit de markt.
  • De borg (reserveringskosten) van €2500,- ontvang je terug op het moment dat je de woning daadwerkelijk juridisch afneemt. Dit wordt verrekend met de VON-prijs. Indien je van de woning afziet, dan ontvang je de borg niet terug.
  • Start verkoop van de nog niet gereserveerde woningen start op 26 november 2019.

Klik hier voor meer informatie over het aankooptraject. 

Vragen?
Op de website hebben antwoorden gegeven op een aantal veelgestelde vragen. Mocht je toch een andere vraag hebben dan kun je mailen naar verkoop@duravermeer.nl.