29-10-2020

De Zangvogel fase 3A!

De Zangvogel fase 3A komt eraan! In dit nieuwe plan, staat duurzaamheid wederom centraal. Voel je thuis in deze groene en kindvriendelijke buurt. Het is bij uitstek de plek om te genieten met het hele gezin! 

 

WONINGAANBOD 3A STAAT ONLINE!
Met de variatie aan woningtypes, biedt De Zangvogel voor ieder wat wils.
Fase 3A bestaat uit 40 eengezinswoningen die eind dit jaar/begin volgend jaar in Voorverkoop gaan.

Binnenkort volgt meer uitleg over het aankoopproces.

  • 28 Tussenwoningen met een woonoppervlakte van 116 m2.
  • 8 Tussenwoningen met dakkapel en een woonoppervlakte van 118 m2.
  • 4 Hoekwoningen met een plat dak en een woonoppervlakte van 134 m2. 

 

 

 

IN GESPREK MET FUNDAMENT ADVIES
Wonen in De Zangvogel is natuurlijk een garantie voor heel veel jaren woonplezier. Een goed hypotheekadvies is daar de basis van. Om je samen met Fundament Advies voor te bereiden op een mooie, financieel gezonde toekomst, gaan zij het liefst zo vroeg mogelijk met jou in gesprek. In fase 3A zullen we de woningen toewijzen aan inschrijvers met het 'Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 3' van hypotheekpartner Fundament Advies. Daarom adviseren we je om alvast een digitale afspraak in te plannen met hen. Ook als je dit certificaat al eerder hebt behaald bij De Zangvogel fase 1 of 2. Je kunt alleen een afspraak met Fundament Advies aanvragen door het formulier in jouw account in te vullen. 

 

 

WONINGVOORKEUR
Het plan De Zangvogel krijgt er straks weer 40 eengezinswoningen bij! Elke woning is inclusief luxe keuken, badkamer en toilet. Het is nu mogelijk om je woningvoorkeur aan te geven in de accountomgeving. Binnenkort kunnen wij meer informatie geven over het aankoopproces van de woningen in De Zangvogel fase 3A.