17-02-2021

5 redenen om te kiezen voor nieuwbouw

5 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR NIEUWBOUW
Vergeleken met bestaande bouw kan een nieuwbouwwoning een hogere aanschafprijs hebben. Dit lijkt op het eerste gezicht onlogisch, totdat je jezelf realiseert waarmee een nieuwbouwwoning allemaal uitgerust is een wat voor voordelen dit met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan de goede isolatie in de woningen en de lage energiekosten die daarbij horen.

 

1. ONDERHOUDSVRIJ
Alles aan je nieuwe thuis is nieuw en fris. Daardoor heeft jouw woning de eerste jaren nauwelijks of geen onderhoud nodig. Dit gemak is mede te danken aan de materiaalkeuze.

 

2. OP MAAT
Op vele manieren kun je van een nieuwbouwwoning echt jouw thuis maken. Zo zijn er indelingsopties en diverse uitbreidingsmogelijkheden. In de V.O.N. prijs is een luxe keuken, badkamer en toilet inbegrepen. Deze zijn volledig naar wens samen te stellen. Bij De Zangvogel is dit mogelijk bij showroom THUIS van Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om te kiezen voor wand- en vloerafwerking en gordijnen. Zo maak je de woning Ready 2 Move in. 

 

3. COMFORTABEL
Een nieuwbouwwoning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor isolatie. Hetzelfde geldt voor de luchtkwaliteit; ook die voldoet aan de strengste normen. Bouwkundig voldoet jouw nieuwbouwwoning eveneens aan de nieuwste wettelijke eisen van het Bouwbesluit. Dit betekent onder meer dat de deuren hoger zijn en de trappen minder steil.

 

4. ENERGIEZUINIG

Alle woningen in De Zangvogel zijn door slimme installaties energieneutraal. Door onder andere triple glas, een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling, is een gasaansluiting verleden tijd. Daarnaast zorgt dit voor veel comfort en een zeer laag energieverbruik. Het energieverbruik dat hoort bij de woning (ventilatie en verwarming) wordt door de woning zelf opgewekt.

 

5. VEILIG
De woning is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Standaard is bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis voorzien van rookmelders. Ook zijn alle wandcontactdozen voorzien van randaarde.