24-02-2021

Bekijk nu fase 3B!

Nieuw op onze website: De Zangvogel fase 3B! Bekijk nu alle nieuwe impressies, de bandbreedteprijzen en het aankoopproces op onze website. Fase 3B bestaat uit 32 eengezinswoningen. Wonen in De Zangvogel betekent jarenlang woonplezier in een buurt met veel groen en waar buren een praatje met elkaar maken.  


Een woning op de toekomst voorbereid 
Dat woonplezier ontwikkelen we nu ook in hout. In dit nieuwe plan staat duurzaamheid wederom centraal. Dankzij slimme installaties zijn de woningen gasloos en energieneutraal. En we gaan zelfs een stap verder met 12 buitengewone huizen in hout. Deze woningen krijgen een houten casco, een houten gevel én een vegetatiedak. Zo dragen we bij aan een gezondere leefomgeving. Nu, en voor generaties in de toekomst!  


Kenmerken 

  • Gasloos en energieneutraal
  • Kindvriendelijk en alle voorzieningen in de buurt
  • Inclusief keuken, badkamer en toilet
  • Vloerverwarming en -koeling
  • Duurzaam en op de toekomst voorbereid

Bekijk in de accountomgeving alle woningen van De Zangvogel fase 3B. 
 

Wat zit er in de woning? 
Alle woningen zijn uitgerust met een luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur en een luxe badkamer en toilet. De badkamer heeft in de basis zelfs een douchewand en een wastafelmeubel. Kies je optioneel voor gordijnen en wand- en vloerafwerking? Dan maak je de woning Ready 2 Move in. Dat is toch buitengewoon? In de accountomgeving kun je aangeven wat jouw woonwensen zijn.  

 

 

6 april in verkoop 
Wil jij wonen in één van onze comfortabele en complete woningen in De Zangvogel? Bekijk het aankoopproces van fase 3B met 32 eengezinswoningen, waarvan 12 buitengewone woningen met een houten casco, een houten gevel én een vegetatiedak op onze website! Vanaf dinsdag 6 april 2021 vanaf 9.00 uur is er in de accountomgeving een formulier beschikbaar waarmee je kunt aangeven dat je een woning in dit plan wilt kopen. Zorg dat je vóór het einde van de inschrijfperiode langs Fundament Advies bent geweest en in het bezit bent van het 'Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 3'. 
 

Hypotheekadviseur Fundament Advies 
Maak tot het einde van de inschrijfperiode vrijblijvend een afspraak met hypotheekadviseur Fundament Advies. Zij zoeken de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie. Wanneer een woning in De Zangvogel fase 3B haalbaar en betaalbaar voor jou is, dan ontvang je het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 3’ welke nodig is voor de inschrijving op een woning in De Zangvogel. We adviseren je om alvast een digitale afspraak in te plannen via de accountomgeving. Ook als je dit certificaat al eerder hebt behaald bij fase 1 of 2.