02-03-2021

Nieuw in De Zangvogel: type Boompieper

DE BOOMPIEPER
Wonen in De Zangvogel betekent jarenlang woonplezier. Dat woonplezier ontwikkelen we nu ook in hout. Met een houten huis maken wij samen het verschil. En dat in een fijne buurt met veel groen en waar buren een praatje met elkaar maken. Dat is toch buitengewoon?
 
Onze aarde warmt op, de grondstoffen worden schaarser en de vraag naar duurzame woningen neemt toe. Tijd om in actie te komen, toch? Beton is een vervuilende grondstof in de bouw, daarom vervangen we stap voor stap het beton voor houten materialen. Hout is minder belastend voor de natuur: het is milieuvriendelijk, recyclebaar en zorgt voor meer CO2-opslag.


GOED NIEUWS!
Fase 3B van De Zangvogel bestaat in totaal uit 32 eengezinswoningen. 12 van de 32 woningen hebben een houten casco, een houten gevel én een vegetatiedak. We introduceren dan ook graag dit nieuwe woningtype: de Boompieper. 12 buitengewone huizen in hout. Door het gebruik van slimme installaties, zonnepanelen en een bodemwarmtepomp zijn deze woningen ook nog eens gasloos en energieneutraal. Optioneel kun je bij dit woningtype kiezen voor een laadpaal op je eigen parkeerplek. Zo dragen we bij aan een gezondere leefomgeving. Nu, en voor generaties in de toekomst. 
 
VEGETATIEDAK
De 12 woningen hebben naast een houten gevel en een houten constructie ook een groen vegetatiedak dat bestaat uit mossen en vetplantjes. Dit dak verhoogd de biodiversiteit, verbetert de luchtkwaliteit en heeft een geluiddempende werking. De Boompieper woningen zijn huizen van de toekomst. Met zo'n woning loop je dus voorop! 

 


6 APRIL IN VERKOOP
We zijn erg benieuwd wat jij van duurzaamheid en woningtype Boompieper vindt. Daarom waarderen we het enorm als je de enquête invult in jouw account (als je dat nog niet gedaan hebt). De Zangvogel fase 3B gaat op 6 april in verkoop met alle 32 woningen. Vanaf dat moment zijn de definitieve verkoopprijzen bekend en kun je jezelf inschrijven op jouw favoriete woning.