01-04-2021

DRIVE THRU EVENT 6 APRIL

START VERKOOP 6 APRIL | DRIVE THRU
Na het paasweekend is het zover: de Start verkoop van fase 3B! En om dat te vieren organiseren wij een Drive Thru Event op dinsdag 6 april tussen 17.30 en 18.30 uur in De Nieuwe Vogelbuurt. Tijdens het Drive Thru evenement neem je jouw verkooppakket in ontvangst, gewoon veilig en op afstand vanuit de auto. Onze verkoopcoördinatoren staan op afstand voor je klaar om vragen te beantwoorden via de chatfunctie


KOM JIJ OOK LANGS?
Dinsdag 6 april 2021 17.30 - 18.30 uur
Tureluurstraat, 3136 GN Vlaardingen
 


DRIVE THRU VERKOOPPAKKET
We hebben met zorg een informatiepakket samengesteld om je te kunnen helpen bij de belangrijke keuze voor één van de woningen van De Zangvogel fase 3B. Het pakket bevat de volgende documenten:

  1. Verkoopbrochure
  2. Aankoopproces
  3. Veelgestelde vragenlijst algemeen
  4. Veelgestelde vragenlijst woningtype Boompieper
  5. V.O.N. prijslijst
  6. Cardboard VR-bril

 

Ben je niet in de gelegenheid om het informatiepakket op te halen tijdens het Drive Thru Event? Je kunt de verkoopdocumenten ook downloaden op de website vanaf dinsdag 6 april. Bij De Zangvogel fase 2 hebben we ook een Drive Thru georganiseerd voor de Start verkoop, bekijk hier de aftermovie van toen! 
 

 

 

SPELREGELS
De locatie van de Drive Thru is ter hoogte van de Tureluurstraat en te herkennen aan de opvallende projectvlaggen. Vanwege de coronamaatregelen en de doorstroming in de wijk kunnen we vragen helaas niet beantwoorden. Hiervoor hebben we een chatfunctie opengesteld in het persoonlijk account waar je terecht kunt met al jouw vragen. Geen auto? Je mag ook fietsend of wandelend door de Drive Thru. 

 

HET AANKOOPPROCES
Vanaf dinsdag 6 april om 9.00 uur is er in de accountomgeving een formulier beschikbaar waarmee je kunt aangeven dat je een woning wilt kopen. Zorg dat je vóór het einde van de inschrijfperiode bij Fundament Advies langs bent geweest voor een gesprek en in het bezit bent van het 'Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 3'. Tijdens het Drive Thru event neem je de verkoopdocumentatie in ontvangst. De inschrijving loopt tot 13 april om 9.00 uur.

Wil je meer weten over het aankoopproces? Het aankoopproces lees je op de website.