28-04-2021

Verkoopcoordinator aan het woord

Als één van de verkoopcoördinatoren van Dura Vermeer is Sheila Kuyvenhoven een belangrijk aanspreekpunt voor iedereen die belangstelling heeft in De Zangvogel. De werkzaamheden van een verkoopcoördinator zijn vergelijkbaar met die van een makelaar. Sheila begeleidt kopers in het aankoopproces, de verkoopdocumenten, de procedure en eventuele vragen. "Als koper komt er veel op je pad. Samen proberen wij dit zo makkelijk en leuk mogelijk te maken."

 

Sheila, hoe lang ben jij al betrokken bij project De Zangvogel en vanaf welk moment kom jij in beeld?

"Bij de ontwikkeling van het project kijken wij al over de schouders van onze collega's mee. Het leukste deel van ons werk begint als het project aan de buitenwereld gepresenteerd wordt. Dan staan we graag klaar voor geïnteresseerden om meer te vertellen over de wijk, de woningen en de procedure."

 

Wat maakt De Zangvogel een bijzonder project?

"De Nieuwe Vogelbuurt heeft de afgelopen jaren een enorme transformatie meegemaakt. Van een wijk die voornamelijk bestond uit appartementengebouwen, naar een moderne en frisse wijk met eengezinswoningen. Bovendien kun je in deze wijk goed de duurzaamheidsambitie van Dura Vermeer terugzien. In het eerste deelplan, De Broedvogel, lagen de eerste zonnepanelen al op het dak. En nu in De Zangvogel realiseren we gasloze woningen en gaan we zelfs bouwen in hout. Het meest bijzondere zijn toch de bewoners. Zij zijn met heel veel enthousiasme dit avontuur aangegaan en wonen inmiddels met plezier in de wijk."

 

Wat wil jij de kopers meegeven?

"Tijdens het proces komt er veel op je af. Vergeet niet lekker te genieten van de ervaring. Want je eigen huis laten bouwen, dat maak je niet vaak mee!"