14-01-2022

De nieuwe naam is bekend!

Na De Broedvogel en De Zangvogel verwelkomen we graag een nieuw deelplan in De Nieuwe Vogelbuurt. Tussen de Talingstraat, Wielewaalstraat en de Sperwerlaan wordt ruimte gemaakt voor het nieuwe en laatste deelplan in de wijk. In december deden wij een oproep aan iedereen om een naamsuggestie met ons te delen. Wat hebben we veel originele inzendingen ontvangen!

De nieuwe naam
We houden jullie niet langer in spanning, het nieuwe deelplan in De Nieuwe Vogelbuurt krijgt de naam: De Goudvogel! De Goudvogel bestaat uit 52 eengezinswoningen met woonoppervlaktes van circa 120 tot 164 m2. De woningen hebben 3, 4 of zelfs 5 slaapkamers en enkele woningen krijgen een parkeerplaats op eigen terrein. Naar verwachting gaan we in het voorjaar van 2022 in Voorverkoop met De Goudvogel. Vanaf dat moment kunnen we meer informatie delen over de indicatieve prijsbandbreedtes, de planning en het aankoopproces. 

Een goud randje
Bij de nieuwe vogelnaam hoort ook een nieuwe stijl. Daarom werken we de komende periode achter de schermen aan een nieuwe stijl en de eerste impressies van het project. Naar verwachting kunnen we begin februari een eerste sneak preview delen.