17-06-2022

Sluit een nieuwe hypotheek af met de voorwaarden van je huidige hypotheek

Denk jij erover na om een woning in De Goudvogel te kopen? Wij leggen je graag uit op welke manier jouw huidige hypotheek omgezet kan worden naar een nieuwe hypotheek.

OMZETTEN HYPOTHEEK
Heb je momenteel een gunstige hypotheek en wil je graag in De Goudvogel wonen? Dan kun je in veel gevallen een nieuwe hypotheek afsluiten onder dezelfde voorwaarden als die van je huidige hypotheek. Op deze manier verhuis je jouw hypotheek mee. De hypotheekvorm, de hoofdsom en de basisrente voor de resterende rentevaste periode blijven dan hetzelfde.

De productopslag en/of risico-opslag kunnen wel wijzigen, afhankelijk van de bank. In dit geval is jouw hypotheekrente en de lasten in de nieuwe hypotheek dus mogelijk lager dan je nu wellicht denkt. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Neem dan contact op met onze financieel adviseur van Fundament Advies (010 460 89 00).

Fundament Advies kan jou ook verder helpen bij het verkrijgen van het certificaat 'Financiële Haalbaarheid'. Dit certificaat heb je nodig wanneer je een woning in De Goudvogel wil kopen.