29-07-2022

De indicatieve vanafprijzen voor fase 2 zijn bekend

Goed nieuws! De indicatieve vanafprijzen voor fase 2 van De Goudvogel zijn bekend. Wil jij wonen in een kindvriendelijke buurt, met de groene Kindervallei om de hoek en tal van voorzieningen op loopafstand? Geef dan jouw woningvoorkeur door voor fase 2 in de accountomgeving op onze website. Vanaf 1 september 12.00 uur is het mogelijk om je via de accountomgeving in te schrijven op jouw droomhuis in De Goudvogel.

WONINGTYPES
Fase 2 van De Goudvogel bestaat uit tien woningen aan de Wielewaalstraat, waarbij de woonoppervlaktes variëren tussen 120 m2 en 138 m2. Daarnaast beschikt elke woning over een tuin op het zuidwesten. De woningtypes bestaan uit een Tussenwoning, Tussenwoning met dakopbouw en een Hoekwoning. Bekijk de verschillende types via het woningaanbod op onze website.

FASE 1 DE GOUDVOGEL
Kan jij niet wachten om een woning in De Goudvogel te kopen? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar uit fase 1. Bekijk het aanbod op onze website en schrijf je in op een woning via jouw persoonlijk account, of neem contact op met één van onze makelaars. Je kunt je ook als reservekandidaat inschrijven voor een woning onder optie.