18-08-2022

Start Verkoop evenement - 1 september

Donderdag 1 september gaan de tien woningen uit fase 2 van De Goudvogel officieel in verkoop. Vanaf 1 september 12.00 uur is het mogelijk om je in te schrijven op één van de tien woningen aan de Wielewaalstraat in Vlaardingen. Dit kan je doen via jouw persoonlijke account op de website.

START VERKOOP FASE 2
Om de verkoop af te trappen, organiseren wij op 1 september een Start Verkoop evenement. Je bent hier van harte welkom om al je vragen te stellen over de woningen uit fase 2 van De Goudvogel. Het Start Verkoop evenement vindt plaats in de modelwoning van De Zangvogel fase 3, die samen met De Goudvogel onderdeel vormt van De Nieuwe Vogelbuurt. Wil jij de sfeer van De Nieuwe Vogelbuurt alvast ontdekken en heb je een vraag over één van de woningen uit De Goudvogel? Kom dan naar het Start Verkoop evenement. Ons verkoopteam heet je hier van harte welkom. Tijdens het event ontvang je een uitgebreid informatiepakket met onder andere een welkomstbrief, de verkoopbrochure, een veelgestelde vragenlijst en het aankoopproces.

Locatie: Modelwoning De Zangvogel fase 3 - Meerkoetstraat 14, 3136 HB Vlaardingen
Tijd: 17.30 - 19.00 uur

Laat even weten of je erbij bent en zet jezelf op aanwezig via de knop 'evenementen' in het hoofdmenu van de accountomgeving op onze website. Ook voor vragen uit fase 1 van De Goudvogel ben je van harte welkom.