13-12-2019

Woningaanbod 1B staat online

De Zangvogel fase 1B komt eraan! In dit nieuwe plan, nabij de Kindervallei, staat duurzaamheid centraal. Alle woningen zijn gasloos en krijgen een individuele bodemwarmtepomp en zonnepanelen.

Woningaanbod 1B staat online
Met de grote variatie aan woningtypes, biedt de Zangvogel voor elk wat wils. Fase 1B bestaat uit 32 ruime eengezinswoningen die 28 januari in verkoop gaan:

  • 24 ruime rijwoningen met oppervlaktes tussen de 126m2 en 135m2
  • 8 royale parkwoningen aan de Kindervallei met oppervlaktes van 140m2 tot maar liefst 151m2 

Bekijk het woningaanbod van fase 1B met 32 eengezinswoningen op de website.
 


De parkwoningen langs de Kindervallei
 


Ruime rijwoningen met veel sfeer

Geef in je account jouw favoriete woning door.


Fase 1B gaat 28 januari 2020 in verkoop!
Start verkoop fase 1B:

  • Locatie: Het Breinpaleis, Roerdompstraat 1 Vlaardingen
  • Datum: dinsdag 28 januari 
  • Tijd: 19.00 uur tot 20.00 uur

Op het evenement kun je een minibrochure en een prijslijst met definitieve VON-prijzen ophalen. Daarnaast is het verkoopteam aanwezig om alle vragen over dit project te beantwoorden. We adviseren je om vóór de Start verkoop langs Fundament Advies te gaan voor het behalen van het 'Certificaat Financiële Haalbaarheid'. Bel naar 010 460 89 00 om een afspraak te maken.

Aankooptraject

  • Je kunt per heden vrijblijvend een afspraak maken met hypotheekadviseur Fundament Advies om het 'Certificaat Financiële Haalbaarheid' te ontvangen. Als je al in het bezit bent van dit certificaat, dan hoef je niet nogmaals langs te gaan.
  • Van 28 januari tot 4 februari 2020 om 9.00 uur is de mogelijkheid om in je account een formulier in te vullen waarmee je aangeeft dat je een woning wilt kopen. Zorg dat je vooraf bij Fundament Advies langs bent geweest voor een gesprek en in het bezit bent van het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid’.
  • Vanaf 6 februari worden de woningen toegewezen. Alleen als je de woning toegewezen krijgt, dan krijg je de optie om een woning te kopen. 

Klik hier voor meer informatie over het aankooptraject. 


Vragen?
We geven antwoord  op een aantal veelgestelde vragen. Mocht je toch een andere vraag hebben dan kun je mailen naar verkoop@duravermeer.nl.