image


de goudvogel
het laatste 
Deelgebied
van De Nieuwe
Vogelbuurt

De Goudvogel ligt in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy zuidoost en kenmerkt zich door een optimale bereikbaarheid en tal van voorzieningen op loopafstand. Waterweg Wonen en Dura Vermeer realiseren in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen in totaal circa 400 eengezinswoningen.

Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe Vogelbuurt wordt een veilige gezinswijk met het behoud van het unieke groene karakter van de buurt.

Foto
Foto

18 koopwoningen De Goudvogel fase 1

10 koopwoningen De Goudvogel fase 2

een eigentijdse
En unieke
uitstraling

De Nieuwe Vogelbuurt bestaat uit meerdere deelplannen met elk een eigentijdse en unieke uitstraling. De Broedvogel en De Zangvogel zijn inmiddels volledig gerealiseerd en bewoond. De Goudvogel is het laatste deelplan in de sfeervolle wijk.

De eerste fase van De Goudvogel bestaat uit 18 koopwoningen aan de Sperwerlaan. Alle woningen uit deze fase zijn verkocht. De woningen zijn reeds opgeleverd. De Goudvogel is hiermee nog niet klaar.

De tweede fase bestaat uit 10 koopwoningen aan de Wielewaalstraat. Deze woningen zijn vanaf 29 februari 2024 in verkoop. Tussen de Talingstraat en de Kindervallei komen 28 huurwoningen. Meer informatie over de huurwoningen volgt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024.

image
baclkground image

duurzaamheid
staat centraal

In elk deelplan van De Nieuwe Vogelbuurt staat duurzaamheid centraal en worden de eengezinswoningen gasloos en energieneutraal gerealiseerd. Zo ook in De Goudvogel!

Duurzaamheid

je voelt je thuis
in de nieuwe
vogelbuurt

Heb je kinderen? Klein of iets groter? Ze zullen zich snel thuis voelen in De Nieuwe Vogelbuurt. Vriendjes zijn namelijk zo gemaakt in de nieuwbouwwijk. Daar kun je fijn spelen in het park. Alle voorzieningen zijn dichtbij, van winkels en scholen tot sportverenigingen. Het grote voordeel van de ligging is dat je in mum van tijd op de A20 of A4 zit.

locatie

contact
ons

TW3
Lonneke Cramer

info@tw3.nl
010 300 7117

BLIJF OP DE HOOGTE
REGISTREER JE HIER

registreren

FASE 1 EN 2 NU IN VERKOOP - SCHRIJF JE IN!

inschrijven
Foto