image


de goudvogel
het laatste 
Deelgebied
van De Nieuwe
Vogelbuurt

De Goudvogel ligt in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy zuidoost en kenmerkt zich door een optimale bereikbaarheid en tal van voorzieningen op loopafstand. Waterweg Wonen en Dura Vermeer realiseren in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen in totaal circa 400 eengezinswoningen.

Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe Vogelbuurt wordt een veilige gezinswijk met het behoud van het unieke groene karakter van de buurt.

image

de planning
van de goudvogel

01 Woonwensen

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.

02Woningaanbod 

De Goudvogel bevindt zich nu in deze fase. Het woningaanbod is beschikbaar in deze fase met de indicatieve vanafprijzen per woning. Zo krijg je een beter beeld van de woningen. Het is mogelijk om je woningvoorkeur door te geven via de accountomgeving.

03 Krijg voorrang 

Voor De Goudvogel fase 1 was het mogelijk om voorrang te krijgen op een woning door een woning te reserveren. De contractstukken zijn dan nog niet allemaal gereed. Deze fase is nu voorbij. De contractstukken zijn gereed en het is mogelijk om een nog beschikbare woning uit fase 1 te kopen.

04 In verkoop - Fase 1

De Goudvogel fase 1 - 30 mei 2022 Alle contractstukken zijn gereed en het project De Goudvogel Fase 1 is in verkoop. Het is mogelijk om je in te schrijven op jouw voorkeurswoningen. Krijg je een woning toegewezen of heb je een reservering, is het vanaf het moment van verkoop mogelijk om een koop- of aannemingsovereenkomst te sluiten met Dura Vermeer.

05 Koperskeuzes

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom ‘THUIS’ bij Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om indelingsopties, uitbouwen en dakkapellen te kiezen.

06 Start bouw

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.

een eigentijdse
En unieke
uitstraling

De Nieuwe Vogelbuurt bestaat uit meerdere deelplannen met elk een eigentijdse en unieke uitstraling. Fase 1 t/m 6 van De Broedvogel en fase 1  t/m 3 van De Zangvogel zijn inmiddels volledig gerealiseerd en bewoond. De Goudvogel is het laatste deelplan in de sfeervolle wijk.

baclkground image

duurzaamheid
staat centraal

In elk deelplan van De Nieuwe Vogelbuurt staat duurzaamheid centraal en worden de eengezinswoningen gasloos en energieneutraal gerealiseerd. Zo ook in De Goudvogel!

Duurzaamheid

je voelt je thuis
in de nieuwe
vogelbuurt

Heb je kinderen? Klein of iets groter? Ze zullen zich snel thuis voelen in De Nieuwe Vogelbuurt. Vriendjes zijn namelijk zo gemaakt in de nieuwbouwwijk. Daar kun je fijn spelen in het park. Alle voorzieningen zijn dichtbij, van winkels en scholen tot sportverenigingen. Het grote voordeel van de ligging is dat je in mum van tijd op de A20 of A4 zit.

locatie

contact
ons

TW3
Lonneke Cramer

info@tw3.nl
010 300 7117

FASE 1 EN 2 NU IN VERKOOP - SCHRIJF JE IN!

inschrijven
Foto