VEELGESTELDE VRAGEN?

De Zangvogel ligt in het hart van de nieuwbouwwijk De Nieuwe Vogelbuurt in de wijk Holy-Zuid Oost in Vlaardingen. Dit deelplan is grotendeels gelegen aan De Kindervallei, het centrale groene kinderspeelpark van De Nieuwe Vogelbuurt.

Klik hier voor de locatie van De Zangvogel.

De Zangvogel bestaat uit meerdere fasen. Fasen 1 en 2 bestaan uit 101 eengezinswoningen die allemaal succesvol zijn verkocht en al in (gedeeltelijk) aanbouw. De 40 woningen van De Zangvogel fase 3A zijn allemaal gereserveerd. Fase 3B gaat met 32 eengezinswoningen in verkoop. 12 van deze woningen zijn erg duurzaam met een houten casco, houten gevel en een groen vegetatiedak. 

Als je interesse hebt in De Zangvogel, dan is het verstandig om een account aan te maken. Via nieuwsbrieven houden we je dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.

VON-prijzen zijn inclusief:
• Bouw- en grondkosten;
• Een complete keuken met Siemens apparatuur en luxe sanitair en tegelwerk van showroom THUIS van Dura Vermeer;
• Kosten van notaris, architect, constructeur en makelaar;
• Aanlegkosten voor nutsvoorzieningen: water, elektra en riolering;
• Omzetbelasting (21% BTW). Eventuele wettelijke bepaalde verhogingen van het btw-tarief worden doorberekend;
• Kosten Waarborgcertificaat SWK.

VON-prijzen zijn exclusief:
• Het warmtepompsysteem en zonnepanelen (kan gekocht worden);
• Kosten voor eventueel meerwerk;
• Abonnee- en aansluitkosten voor telefoon, cai en nutsvoorzieningen;
• Notaris- en kadasterkosten voor je hypotheek;
• Renteverlies tijdens de bouw;
• Rentebijschrijving over de grondkosten.

De woningen in De Zangvogel zijn zeer compleet. Elke woning is inclusief complete keuken en een compleet afgewerkte badkamer met toilet.

  • De keuken is voorzien van de volgende apparatuur van Siemens: combimagnetron, koelkast met vriesvak afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.
  • De badkamer en de toiletruimte worden standaard voorzien van hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch en Hansgrohe en tegelwerk. De badkamers zijn helemaal compleet met zelfs een wastafelmeubel en douchewand.

Als koper kun je bij de Showroom THUIS bij Dura Vermeer terecht om de keuken, de badkamer en het toilet naar eigen smaak in te richten. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer en toilet casco af te nemen. De brochure van Showroom THUIS vind je hier.

Alle woningen in De Zangvogel kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen in het openbaar gebied. In fase 3B krijgen de 12 duurzame houten woningen een eigen parkeerplaats op eigen terrein.

Wanneer je belangstelling hebt in een woning in De Zangvogel is het verstandig een persoonlijk account aan te maken. De voordelen van het hebben van een persoonlijk account zijn onder andere:

  • Invullen van woonwensen;
  • Automatisch als eerste op de hoogte worden gebracht van updates en laatste ontwikkelingen;
  • Inschrijven op een woning als het project in (voor)verkoop is.

Om in aanmerking te komen voor een woning in De Zangvogel is een gesprek bij Fundament Advies verplicht. Deze onafhankelijke hypotheekadviseur uit Vlaardingen zoekt naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie. Een bijkomend voordeel is dat Fundament Advies samenwerkingspartner is van De Nieuwe Vogelbuurt. Als geen ander zijn zij uitstekend op de hoogte van de plannen, de prijzen en de (kortings-) mogelijkheden bij deze duurzame woningen.

Je bent vrij om bij andere hypotheekverstrekkers hypotheekofferten aan te vragen en af te sluiten. Uiteraard wordt er zeer strikt omgegaan met informatie die met Fundament Advies wordt gedeeld en wordt deze informatie niet met de projectontwikkelaar gedeeld.

Voor de inschrijving op een woning in De Zangvogel heb je het ‘Certificaat Financiële Haalbaarheid fase 3’ nodig. Als je bij hen op gesprek gaat en de woning is voor jou haalbaar en betaalbaar, dan ontvang je dit certificaat. Het is verstandig om vóór het einde van de inschrijfperiode met Fundament Advies in gesprek te gaan om het certificaat te behalen. De gesprekken worden gehouden d.m.v. videobellen of op het kantoor van Fundament Advies, Korte Hoogstraat 8a in Vlaardingen.

Je kunt alleen via het account het financiële gesprek met Fundament Advies aanvragen.

Indien je een woning krijgt toegewezen, dan ontvang je een koperscontractmap met alle contractstukken van de makelaar. In deze map zitten ook de verkooptekeningen.

Wij verwachten in het derde kwartaal van 2021 te kunnen starten met de bouw van De Zangvogel fase 3. Dit is nadrukkelijk een prognose, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Wij verwachten in het derde kwartaal van 2022 de woningen van De Zangvogel fase 3 op te leveren. Dit is nadrukkelijk een prognose, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Vanwege het procesmatige karakter van dit project is het alleen mogelijk te kiezen uit opties die vooraf zijn bepaald door Dura Vermeer. Deze opties zijn onder meer: uitbouwen, openslaande deuren, buitenkranen, dakvensters, dakkapellen, samenvoegen of vergroten van slaapkamers e.d. 

Bij Downloads staat een optielijst, bekijk die hier.

In De Zangvogel staat duurzaamheid centraal! De woningen hebben geen gasaansluiting. De individuele bodemwarmtepomp zorgt voor het verwarmen en koelen van de woning en het warme water. Verder zijn deze woningen voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling, triple-glas, een douche-WTW en balansventilatie. Hierdoor heb je geen energieverbruik voor verwarming, ventilatie, koeling en tapwater omdat die energie wordt opgewekt door de PV panelen. 

De ambitie van Dura Vermeer gaat nog verder: de ontwikkeling van een standaard circulair woningbouwconcept. In De Zangvogel fase 2 zijn de eerste stappen gezet met de bouw van 8 duurzame woningen met een houten casco. In fase 3 krijgt dit concept een vervolg met 12 woningen met een houten casco, een houten gevel en een vegetatiedak.

Lees hier meer over Duurzaamheid.

Nee, er is geen gasaansluiting in De Zangvogel aanwezig. Je kookt elektrisch en je hebt geen CV-ketel.

Een deel van die energiebesparende voorzieningen in de woning (o.a. de warmtepomp en de zonnepanelen) kun je kopen of huren. In de basis is ervoor gekozen om deze systemen te huren. Kopen (en meefinancieren in je hypotheek) is vaak de aantrekkelijkste optie omdat het in de maandlasten maar een paar tientjes scheelt. Omdat kopen niet in iedere situatie per definitie de beste keuze is (dit heeft onder andere te maken met je persoonlijke financiële situatie), is dit dus een keuze-optie. Wat in jouw geval het slimste is? De hypotheekspecialisten van Fundament Advies nemen het graag met je door.

De woningen zijn voorzien van een warmtepompsysteem en zonnepanelen. De koper dient dit systeem te huren. De huur van dit systeem vervangt kosten voor de woning gebonden energie, zoals vloerverwarming, vloerkoeling, ventilatie en het verwarmen van tapwater. De kosten voor de huur en koop van de installatie worden vermeld in de prijslijst van Klimaatgarant, die vind je hier.

De circa maten zijn opgenomen op de verkooptekeningen. De woningen van fase 3A hebben een achtertuin met een diepte van ca. 11m. Dit is de circa diepte gemeten vanaf de achtergevel inclusief de berging. Deze maten zijn indicatief en er kunnen dus geen rechten aan ontleend worden. 

De tuindieptes van de woningen van De Zangvogel fase 3B zijn:

  • Tussenwoning: 10 meter diepe tuin
  • Hoekwoning met plat dak: 10 meter diepe tuin
  • Tussenwoning Boompieper: 16 meter diepe tuin
  • Hoekwoning Boompieper: 16 meter diepe tuin

Op de impressies van de woningen wordt de inrichting van de straten (openbaar gebied) meegenomen. De impressies zijn slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het ontwerp van het openbaar gebied is nog niet definitief. Wijzigingen in het openbaar gebied kunnen zich voordoen.

Alle woningen worden gebouwd onder de SWK-Garantie- en Waarborgregeling. Als eigenaar van de woning heb je hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder weet je dat jouw woning gegarandeerd wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen bij de aannemer voordoen. Je hebt bovendien als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Voor uitgebreide informatie: www.swk.nl.

Op de website van bewust nieuwbouw vind je meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Kijk op www.bewustnieuwbouw.nl voor meer informatie.


Contact
Ons

Voor alle vragen over het toekomstige woningaanbod

Dura Vermeer Bouw Zuid West verkoop@duravermeer.nl

Contact

Registreer je hier

Registreren

Blijf op de hoogte
registreer je hier!

Registreren