VEELGESTELDE VRAGEN?

De Nieuwe Vogelbuurt bestaat uit de deelplannen De Broedvogel en De Zangvogel. Deelplan Broedvogel is al helemaal bewoond. De Zangvogel bestaat uit fasen 1 t/m 3 tussen de Spechtlaan en Zwanensingel met in totaal 174 woning. Al deze woningen zijn verkocht en ook daar wonen al volop mensen. Achter de schermen zijn we druk bezig met de ontwikkeling van het volgende deelplan met 52 nieuwe eengezinswoningen. Tussen de Talingstraat, Wielewaalstraat en de Sperwerlaan wordt ruimte gemaakt voor deze ontwikkeling.

 

Als je interesse hebt in De Nieuwe Vogelbuurt, dan is het verstandig om een account aan te maken. Via nieuwsbrieven houden we je dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.

We zijn druk bezig met de ontwikkeling van het volgende deelplan van De Nieuwe Vogelbuurt. We verwachten halverwege of aan het einde van het eerste kwartaal 2022 de eerste impressies te kunnen tonen. Vanaf de zomer verwachten we dat je daadwerkelijk een woning kunt aankopen.

Nieuwbouw woningen worden door Dura Vermeer altijd verkocht inclusief een complete keuken, badkamer en toilet.

Als koper kun je bij de Showroom THUIS van Dura Vermeer terecht om de keuken, de badkamer en toilet naar eigen smaak in te richten. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer en toilet casco of bij een andere leverancier af te nemen. 

Wanneer je belangstelling hebt in een woning in De Nieuwe Vogelbuurt is het verstandig een persoonlijk account aan te maken. De voordelen van het hebben van een persoonlijk account zijn onder andere:

  • Invullen van woonwensen;
  • Automatisch als eerste op de hoogte worden gebracht van updates en laatste ontwikkelingen;
  • Inschrijven op een woning als het project in (voor)verkoop is.

Om in aanmerking te komen voor een woning in De Nieuwe Vogelbuurt is een gesprek bij Fundament Advies verplicht. Deze onafhankelijke hypotheekadviseur uit Vlaardingen zoekt naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie. Een bijkomend voordeel is dat Fundament Advies samenwerkingspartner is van De Nieuwe Vogelbuurt. Als geen ander zijn zij uitstekend op de hoogte van de plannen, de prijzen en de (kortings-) mogelijkheden bij deze duurzame woningen.

Zodra de (indicatieve) woningprijzen bekend zijn, toetsen zij of een woning in De Nieuwe Vogelbuurt financieel haalbaar is voor jou. Als een woning financieel haalbaar is, ontvang je hiervoor een certificaat waarmee je je kunt inschrijven op een woning. Je bent vrij om bij andere hypotheekverstrekkers hypotheekofferten aan te vragen en af te sluiten. Uiteraard wordt er zeer strikt omgegaan met informatie die met Fundament Advies wordt gedeeld en wordt deze informatie niet met de projectontwikkelaar gedeeld.

In De Nieuwe Vogelbuurt staat duurzaamheid centraal! De woningen hebben geen gasaansluiting. De individuele bodemwarmtepomp zorgt voor het verwarmen en koelen van de woning en het warme water. Verder zijn deze woningen voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling, triple-glas, een douche-WTW en balansventilatie. Hierdoor heb je geen energieverbruik voor verwarming, ventilatie, koeling en tapwater omdat die energie wordt opgewekt door de PV panelen.

Alle woningen worden gebouwd onder de SWK-Garantie- en Waarborgregeling. Als eigenaar van de woning heb je hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder weet je dat jouw woning gegarandeerd wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen bij de aannemer voordoen. Je hebt bovendien als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Voor uitgebreide informatie: www.swk.nl.

Op de website van bewust nieuwbouw vind je meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Kijk op www.bewustnieuwbouw.nl voor meer informatie.


Contact
Ons

Voor alle vragen over het toekomstige woningaanbod

Dura Vermeer Bouw Zuid West verkoop@duravermeer.nl

Contact

Registreer je hier

Registreren

Blijf op de hoogte
registreer je hier!

Registreren