Wonen in De Nieuwe Vogelbuurt?

Op dit moment zijn alle woningen in het eerste deel van de nieuwbouwwijk – De Broedvogel – verkocht en gerealiseerd. Achter de schermen zijn woningcorporatie Waterweg Wonen en Dura Vermeer Bouw Zuid West druk bezig met de voorbereidingen van het tweede deel – De Zangvogel – in De Nieuwe Vogelbuurt.

In het deel de Zangvogel komen in totaal 174 eengezinswoningen in verschillende fasen. De locatie van de eerste fase is de hoek aan de Spechtlaan/Meerkoetstraat. Zeker voor starters en jonge gezinnen is er geen fijnere plek in Vlaardingen en omgeving te vinden: de nieuwbouw grenst aan de grote kindervallei die een centrale plek heeft in de wijk. Urenlang speelplezier met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes verzekerd!

De Zangvogel fase 1

Er worden in totaal 67 eengezins koopwoningen aangeboden in een nieuwe architectuurstijl. De woningen zijn in basis groter én energieneutraler dan de woningen in De Broedvogel. De woningen zijn 10,2 meter diep, hierdoor is het woonoppervlak minstens 126m² tot 144m². De 16 woningen aan de kindervallei hebben met een grotere beukmaat van 6,0 meter een woonoppervlak van minstens 140m² tot maar liefst 161m². Heerlijk ruim wonen dus!

De woningen in de Zangvogel zijn zeer compleet. Elke woning is inclusief complete keuken en een compleet afgewerkte badkamer met toilet. Het gastentoilet op de begane grond en badkamer met tweede toilet worden standaard voorzien van hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch en Hansgrohe en tegelwerk.

De verkoop van deze ruime eengezinswoningen start in het najaar van 2019. Schrijf je vanaf dat moment in op jouw droomwoning! De inschrijving voor deze woningen gebeurt online via jouw persoonlijk account.

Contact
Ons

Voor alle vragen over het toekomstige woningaanbod

Dura Vermeer Bouw Zuid West verkoop@duravermeer.nl

Contact

bekijk de
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte
registreer je hier!

Registreren